Ahojte dievčatá, prosím má niektorá z vás osobnú skúsenosť?Prosím nepíšte tie, ktoré nemáte, naozaj hľadám niekoho kto u neho bol.Ďakujem
@andreaa987 Ďakujem s čím ti pomohol? Kľudne napíš aj do súkromnej správy
@andreaa987 mate prosím na neho kontakt?
@andrejka67 na Facebooku...
@laskonka80 cysty na vaječníkoch
@andreaa987 Ďakujem a koľko ťa to stálo peňazí?
Dobrí večer chcela bi som poprosiť o telefoni kontakt na pana liečiteľa Ladislava ďakujem
Dievcata nebudte naivne, pracovala aom u meho dokopy 4dni mal priatelku tehotnu dst sa hadali, byval nervozny ona ma zaucala ona bola jeho asistenka.V jeden den bol nervozny a vykrical ze potencionalnych zakaznikou alebo ako by som to nazvala vyfajci aj kokot za peniaze.Vtedy som mala dost a od vtedy ma novu asiatentku.Talze absolutne tomu neverte!!!
@janalenjanka mrzí ma vaša skúsenosť, ale to nič nemení na tom, že mňa vyliečil 🤷
@janalenjanka pokial viem jeho priateľka je Naďka a nevyzerá byť tehotná,
@andreaa987 a prosím vás ako dlho trvalo kým sa dostavil výsledok? ,alebo ste zmenu pocítila hneď?
Vas vyliecil🤣srandujete.Vsak pisem ze je klamar on liecit nevie a vy mi napisete ze vas vyliecil.🤣🤣Ano to je jeho nova priatelka, avsak ma viac deti a naposledy s tou co ma decko opustil ked mu rodila dceru a ona prisla z nemocnice do prazdneho bytu.On je velky podvodnik ktory sa prizivuje na nestasti inych.Inak uz aj clanky o nom vznikly minuly rok kludnd dajte do googlu liecitel ladislav.A keby to bola tak ako vy pisete tak nadalej mu funguju stranky ma fb nemyslite.
@vann bola som o týždeň na vyšetrení a nemala som ich
@andreaa987 to je super potom ,držte sa
@janalenjanka o jeho živote ja nič neviem, ani o jeho priatelkach... A kto má koľko detí mi je srdečne jedno... Ja píšem o svojej skúsenosti s liečením...
Ja vam pisem ako to kedze som unho robila chvilocku a preto viem o jeho zivote a o tom ze on urcite liecitel nieje🙈To ze vam sa zlepsil stav neznamena to ze vas vyliecil.Je to hajzlik s prepacenym a preto tvrdim ze zaraba na nestasti inych.Dalej ro rozoberat memienim pisem to co som zazila a na vlastne usi pocula.Mne to osobne je jedno ci romu verite alebo nie.Ty ktory niesu tak naivny si zistia o nom kedze je znamy tymito nekalimy klamstvami.Nech sa Vam dari.Dovidenia
@janalenjanka robiť u niekoho štyri dni a potom po rokoch toto písať na internete... Vás to muselo veľmi poznamenať... A čo to teda znamená, že po liečení unho som sa vyliečila iné, ako že ma vyliečil? Ja vôbec nerozumiem, čo mi píšete...
@andreaa987 staci ak si to z porozumenim precitate ak ovsem to porozumenie mate😉 poznamenana ja niesom ale vy ste asi moc naivna ak si myslite ze ked sa vas clovek dotkne tak ste vyliecena🤣 pre mna za mna mu kludne dajte vsetko co mate presne on takych ludi ako ste vy potrebuje😉 hovorim jeho slova🙏 Nech sa vam dari.
@andreaa987 odkiaľ viete že u neho pracovala 4 dní?🤔To má len tak zaujalo. Nie je potrebné sa hádať, každá ste napísali svoj pohľad.
@laskonka80 lebo som to tam uviedla.Ja sa nehadam ja som len chcela varovat aby mu ludia nenaleteli Pekny den
@janalenjanka aha, už to vidím. Ďakujem kujem že ste to sem napísala,svoju skúsenosť.
@janalenjanka a ešte k tomu bere peniaze to sa mi nepáči kto lieči nebrať úplatky je to proti Bohu už také
@janalenjanka áko že lieči už aj ja mu prestávam veriť doteraz som verila obdivovala po Tom čo začal brať peniaze už nie
@laskonka80 ja som bola a vyliečil ma