Ahojte, chceli by sme navštívit liečiteľa Anton Jašica z Dolného Kubína,viete mi povedať skúsenosti?nijake nové recenzie som nenašla,ale známy nám ho odporučil... Ďakujem
Ja som bola,ak nevies co s peniazmi,tak ti da moje cislo učtu
@regalka este raz ja,bola som s priatelom ako doprovod.Prisiel v bielom plasti ako doktor do pivnicných priestorov.Ostala som sediet vonku a vtiahol aj mna dnu.Ja som nemala v plane ist ku nemu,nemala som žiadne zdravotne problemy.Jasne-ja som bola viac chora ako priatel,to že nas zinkasoval oboch a dokopy nam nic nepovedal,už nebudem komentovat
skutočný liečiteľ nepýta peniaze za radu iba ak by musel sám investovať napr. do nákupu flaštičiek, teglikov, pap.vrecúšok... atď, teda do materialu. A zasa--- nebude pýtat 20€ za 0,5dclflaštičku a podobne... už v prvých minútach zistíte, či je to skutočne liečiteľ alebo len šovmen. Ja som bola u niekoľkých, a ak prišlo na to- čo som dlžná, vždy mi bolo povedané, že koľko dám-toľko dám alebo konkrétna suma za to, čo musel/musela sama platiť.
Liečiteľ nemá fungovať ako podnikavec
+48 18 285 13 11 prepáč pomýlila som sa v cisle
@regalka neviem ci ste uz skusali, ale v Ziline je uznavany chiropraktik ktory uz pomohol s chrbticou nespocetnemu mnozstvu ludi, mam aj osobnu skusenost ktora ma zachranila pred operaciou, je to pan Dr. Brtko. Odporucam vyskusat ak mate problem s chrbticou, ale objednava tak do mesiaca kedze je ozaj vyborny a chodi k nemu vela ludi.
@viktoria86 tiež môžem poprosiť kontakt? ďakujem vám všetkým za rady a odporúčania.
@viktoria86 http://www.vladimirbrtko.sk tohto myslíš?
@regalka ano,to su otec a syn ale co sa tyka vyssie uvedeneho treba kontaktovat otca.
@viktoria86 ďakujem
Ja som z DK a ešte som o ňom nepočula, asi to o niečom svedčí 😂😂
@regalka k Jasicovi chodi roky svokruska, zatial bola vzdy spokojna, ale tiez odporucam Brtkovcov,stary pan ma velmi dobre odporucania, syn je dokonca moj byvaly kolega 🙂
@eur A pomohol ti naozaj niektorí?Ďakujem
Známy dolnokubínsky liečiteľ mal napadnúť zdravotnú sestru. https://myorava.sme.sk/c/23135244/policia-vyset...
@regalka Známy dolnokubínsky liečiteľ mal napadnúť zdravotnú sestru. https://myorava.sme.sk/c/23135244/policia-vyset...
@regalka
Vyjadrím sa k pánovi jašicovy asi tak že jednotnačne nelieči ľudí. To jeho naučené divadlo ktoré tam robí na ľudí nieje liečebná metóda….. alebo teda je ale nie tak ako ju robí on, Lieči na základe placebo efektu čiže sa vám pokúsi niečo vsugerovať ak vám pomáha placebo. Pomôže aj vám tento vychýrený liečiteľ ako je dole písané….v podstate celá jeho metóda liečby je že sa vám pokúsy vsugerovať že ste zdraví😅 inak on nieje hlúpy….vie že táto metóda zaberá na viac ako 60% pacientov ….. vie že stým uspie ,u mňa neuspel tak ako aj u kvantum ľudí krorý o ňom píšu na internete. ak na vás nezaberá placebo nechoďťe prosim k nemu ušetríte si výlet na Oravu čiže dosť času cestovaním a najme peniaze lebo na 99%musite prísť na dvakrát lebo váš mozog to nedokáže na jeden krát prijať ,, idiot “ pekne okráda ľudí za liečbu. Ktorá vám samozrejme nepomôže a najme okráda štát lebo by som rad videl aké dane platí z tohoto šaškovania… 😀