Liečili ste už ekzém/molusky homeopatiou?

mizulienka
14. jan 2011

chcem sa s vami poradit, popripade zdielat vase skusenosti v pripade, ze ste uz liecili ekzem alebo molusky homeopatiou...dakujem

januarova
15. jan 2011

@mizulienka, molusky mal starsi syn, ked mal 3 roky. kozna mu ich chcela vypalovat dusikom, ale to som mu nedala, tak som skusila tea tree olej, kazdy den sme natierali 2x a zmizli. sice to trvalo dlho, nejakych 9 mesiacov, lebo sem tam sa mu objavovali nove, ale zmizli. s homeopatikami skusenosti nemam.

corinno
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mcoya
30. mar 2012

No ja prave skusam Dulcamara 9ch a Thuya 9ch, maly ich berie par dni, tak uvidime. Ak s tym ma niekto skusenosti. Prosim napiste, rada by som vedela, ako dlho trva kym zmiznu uplne. Dakujem

mcoya
2. apr 2012

@mizulienka ahoj, ako ste dopadli vtedy s tou homeopatiou a moluskami, skusali ste, pomohlo? Dakujem

mizulienka
autor
2. apr 2012

@mcoya ahoj, no ked mal maly molusky, zmizlo to po case, neviem, ci to bolanahoda alebo ozaj pomohli homeo...
katku sme tiez riesili cez homeo ale tu sa neukazalo ziadne zlepsenie...

mcoya
2. apr 2012

@mizulienka ďakujem. A aké homeopatiká uživalí?

frolunda
2. apr 2012

@mcoya ahoj, my sme sa zbavili molusiek homeopatikami, ale nam ich na mieru namiesal homeopat. A trvalo to asi mesiac, mozno aj viac.

mizulienka
autor
2. apr 2012

@mcoya teraz sme na vychode u babky, ked prideme domov, skusim to niekde pohladat, ale neviem to z hlavy.
Viem, ze bral nejaku trojkombinaciu homeo.

mizulienka
autor
2. apr 2012

@mcoya ano
@frolunda ma pravdu, aj nam predpisala homeo homeopatka, presnu kombinaciu.

mcoya
13. jún 2012

ahojte, tak len som chcela, ze nam ta homeopatia pomohla, molusky sa zacali akoby vysusovat, to vnutro vychadzalo von a ked to uz trcalo, tak som to malemu odtrhala ako chrasticku a vydezinfilovala betadinom, aby si to neodtrhol sam niekde a neroznieslo sa mu to. No a nove sa mu klop klop uz netvoria. Ale inak prave nejak pred rokom som mu objavila prvu na nozicke, takze mozno aj keby sa to nechalo tak, tak to zmizne same do toho roka, ako sa pise...no ale ta homeopatia bola dobra. A to uzival len jednu amplulku dulcamara a thuja. Tak papa

alexiska77
5. apr 2013

Ahojte, my sa trápime s moluskami od novembra, najprv ich bolo asi 7, tak nám ich kožiarka vyškrabala,mali sme pokoj dva mesiace a potom sa vytvorili opat,ale v ovela vacsom mnozstve..uz sme ich vyberat nedali,lebo sa to pravdepodobne tym roznieslo..brala dcérka sirup Isoprinosine, dve balenia,ale nemam pocit,ze by to pomohlo..potierali sme vsetkym moznym od vymyslu sveta, tee trea( relativne dobry), potom aloe vera, balzam molusan, tekutý puder, allivictus derma,ale nič moc, niektore zmizli a objavili sa nove..a potom som začala používat propolisovú tinktúru a začali miznúť po pár dnoch užívania, plus umávame propolisovým mydlom, dávam imunoglukan a niekedy okúpeme v túžobníku brestovom, verím,že to takto pojde aj dalej a postupne zmiznú úplne 🙂

ivan2013
26. apr 2013

Dobrý deň, ak Vám môžem poradiť tak navštívte Mudr. Majtánová v (Dubnici nad Váhom 0907732823) má perfektný zubársky tím ale zároveň oddelene prevádzkuje NO terapiu a tá preukázateľne a rýchlo lieči psoriázu, dekubity, paradentózu, bercove vredy, väčšinu ekzémov, pomáha výrazne pri ateroskleróze, zápal stredného ucha u detí, zápalových ochoreniach. Príjemné neinvazívne liečenie. V Topoľčanoch podobne Mudr. Lovrant, v strede mesta, telefon nemám. Kontagiózne moluskum vzhľadom na to , že je to vírusové ochorenie by mala no terapia tiež zvládnuť. Doporučujem. Ing. Fabian.

emily27
26. apr 2013

Dobrý večer mamičky,chcem sa vám pochváliť,na akom princípe liečim ja svoje dve deti.Som vdova a viem,že urobím pre svoje deti aj nemožné a pre ich zdravie a prevenciu zdravia tiež.Viete ,po zlej skúsenosti s lekárkou,kvôli ľahostajnosti lekárky,sme dnes sami.Nechcem nikoho robiť smutným,ALE chcem Vám poradiť.Ja svoje deti liečim alternatívne,prírodnou zložkou-stravou,kedže celá spoločnosť je chorá a plná antibiotík,odpadov, farma-biznisu,hnus!!!
Preto chcem ponúknuť pomoc ,akékoľvek choroby u detí,či dospelých sú zo stravy, prekyslenia organizmu, čo sa odrazí na koži - ako najväčší orgán nášho tela a zlým trávením,či vyprázdňovaním...skrátka viem si pomôcť aj sama,a mám okolo seba ľudí,ktorí mi poradia,alebo ma nasmerujú k alternatívnym lekárom,ÁNO aj takí sú,lebo vedia pomôcť a VEDIA základné,sme prírodný produkt, nie syntetický.Ved len oblečenie,nie bavlnené škodí mnohým ľuďom a nie je to len o tom,je to hlavne o strave.Ak vás zaujíma viac,rada poradím,alebo nasmerujem na múdrych ľudí...vráťme sa k prírode, veď ona je najmúdrejšia,nie marťankovia a umelé celaskony nám pomôžu.

zanett6969
4. apr 2016

emily27 ja by som poprosila radu

janinah
4. apr 2016

@zanett6969 zadarmo to asi nebude 😉

lucylka25
22. apr 2016

osobne som este neliecila homeopaticky, ale je na nich vela homeopatik, treba vybrat spravny liek presne na mieru tazkosti pacienta, v tomto pripade na jeho povahu, atd. http://screencast.com/t/ZJXCgSDLl
Dieta musi vidiet homeopat a na zaklade toho mu vybrat spravny liek. A treba vyberat studovaneho, ziadneho licietla s kyvadlom.
http://www.komorahomeopatov.sk/zoznam-homeopatov

spominanyotec
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luci1407
28. júl 2017

@mcoya dobry den pomohli vam.homeopatika na molusky ak hej po akej dobe sa stratili?

leyla97
27. júl 2024

@mcoya ahoj viem ze pekne stary prispevok ake pomohli vam tie homeopatika na molusky?

lucylka25
29. júl 2024

@leyla97 Ja som vela x uz pomohla detickam s moluskami, je tam potrebne vyberat homeopatikum presne na mieru.