Mamičky, zaujímajú ma vaše skúsenosti s liečením prostredníctvom esenciálnych olejov, skúsenosti s aromaterapiou a masážami.
@ivetah Ivet, biopurus poznam.... super oleje. Cez leto pouzivam avelanovy olej namiesto opalovacieho kremu... super... a kamoska mi dala sipkovy, tak ked si miniem tekvicovy, tak idem na sipkovy. Ja si tiez myslim, ze ked nasi predkovia sa tym liecili a nepotrebovali moderne lieky a prezili, tak pre nas to bude rovnako dobre. Tiez nechcem ziadnu chemiu.. Dokonca som si doma spravila pletovy krem a poviem ti, ze vysledok bol hned vidiet... hned isli moje drahe kremy do "kosa"...nevyhodila som ich, ale podarovala.
@marisk Ako casto si pouzivala ten olej?
ja som v tehotenstve pouzivala olej na masaz hradze od nemeckej porodnej asistentky Ingeborg Stadelmann 🙂 kamoska pouzivala aj ine oleje a bola velmi spokojna
My doma pouzivam etericke oleje dost casto su super mozem napisat aj viac ak by mal niekto zaujem
uz dve zname mi odporucali biopurus.sk, tak si to idem nastudovat 🙂 ale moj taky intuitivny nazor je, ze ked to fungovalo kedysi a babicky tym liecili, tak to asi funguje a navyse, ekdze je to prirodne, tak to nezatazuje organizmus tak, ako nejaka chemia...