Liečenie prostredníctvom esenciálnych olejov

sariella
10. okt 2013

Mamičky, zaujímajú ma vaše skúsenosti s liečením prostredníctvom esenciálnych olejov, skúsenosti s aromaterapiou a masážami.

ivetah
10. okt 2013

uz dve zname mi odporucali biopurus.sk, tak si to idem nastudovat 🙂 ale moj taky intuitivny nazor je, ze ked to fungovalo kedysi a babicky tym liecili, tak to asi funguje a navyse, ekdze je to prirodne, tak to nezatazuje organizmus tak, ako nejaka chemia...

marisk
10. okt 2013

@sariella Ahoj, ja mam vynikajucu skusenost s weleda masaznym olejcekom na brusko, tiez obsahuje esencialne oleje. Vyborne sa nahrieva v dlaniach a kraasne voni! Obcas ho malicka len zaciti a uz prdka 🙂

sariella
autor
11. okt 2013

@ivetah Ivet, biopurus poznam.... super oleje. Cez leto pouzivam avelanovy olej namiesto opalovacieho kremu... super... a kamoska mi dala sipkovy, tak ked si miniem tekvicovy, tak idem na sipkovy. Ja si tiez myslim, ze ked nasi predkovia sa tym liecili a nepotrebovali moderne lieky a prezili, tak pre nas to bude rovnako dobre. Tiez nechcem ziadnu chemiu.. Dokonca som si doma spravila pletovy krem a poviem ti, ze vysledok bol hned vidiet... hned isli moje drahe kremy do "kosa"...nevyhodila som ich, ale podarovala.

@marisk Ako casto si pouzivala ten olej?

zuzinkabluzinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marisk
11. okt 2013

@sariella Casto, niekolkokrat denne. Ale len asi pred2 tyzdnami som zacala.

afandu
23. okt 2014

ja som v tehotenstve pouzivala olej na masaz hradze od nemeckej porodnej asistentky Ingeborg Stadelmann 🙂 kamoska pouzivala aj ine oleje a bola velmi spokojna

maca283
3. nov 2014

My doma pouzivam etericke oleje dost casto su super mozem napisat aj viac ak by mal niekto zaujem