Ahojte baby,
chcela by som sa opýtať, či používate nejaké kryštály alebo kamienky na liečbu nejakých zdravotných problémov alebo zlepšenie nálady a podobne. Už som počula že niektoré kamene vedia "odsávať" negatívnu energiu. Chcela som sa opýtať na nejaké vaše odporučenia a keď tak osobné skúsenosti.
Vedeli by ste mi poradiť, akým kryštálom začať? A ideálne keby ste mi vedeli poradiť, kde ich zoženiem. Najlepší by bol nejaký overený internetový obchod, z ktorého ste už nakupovali. 🙂
Ďakujem pekne za všetky príspevky.
@iatakirus sice Ti to nepomoze, ale aspon sa na tie kamienky dobre pozera. Zdravotne problemy treba riesit uplne inak😉
Ja mam rada kamienky vo vreckach, hram sa s nimi v autobuse, ked som nervozna,alebo ked prednasam, u zubara ...😁Ale zdravotne to neberiem,skor ako taku antostresovu hracku .
Áno ja tým určite nechcem nejaké seriózne zdravotné problémy liečiť, to sa vždy radšej obrátim na lekára. Ide mi skôr možno o také nehmatateľné veci, ako napríklad zlá nálada alebo keď veľa pracujem s ľuďmi s negatívnou energiou, či mi môže takéto niečo pomôcť, aby sa to "zlo" neprenášalo na mňa... Aké máte s tým skúsenosti takto? A viete poradiť nejaký e-shop?
Ďakujem 🙂
Tak kto by náhodou eŠte hľadal, objavila som pekný internetový obchod s dobrou ponukou, rýchlo vybavili moju objednávku náramku a náhrdelníku a som spokojná: https://www.magickyobchod.sk/
@iatakirus Mala som kolegynu,z ktorej som citila negativnu energiu,cela bola negativna. Nabehla som do obchodu s kamenmi,nakupila kamene a oblozila sa nimi v robote a nepomohlo 🤣hovori sa,ze si mas dat zastruhanu ceruzku smerom k tomu cloveku. Ani to nefungovalo. Pisem to ako vtipnu spomienku,ale v danej chvili som bola z nej taka zufala,ze som hladala vsetky moznosti ako sa uchranit pred jej zlobou.
Napríklad malachit (zelený) pri bolesti. priložím, obviažem... ak bolí hlava, trieť čelo, slychy ametystom(fialový)..
Pozri na nete minerály- význam kameňov. Najkvalitnejšie kúpiš v obchode-predaj minerálov, v ezoterike. Pozri v tvojom okolí.
Je lepšie ten kameň vidieť, chytiť do ruky, ktorý ťa zaujme, či niečo z neho cítiš.