Krém Just Tymian, skúsenosti?

mariyenka
25. nov 2018

Chcem sa opytat, ma tu niekto skusenost s tymianovym kremom Just pri kasli u napr.cca 4mesacneho babatka?
Dakujem

ellaafi
25. nov 2018

@mariyenka u 4mes nie, nás malý má 2roky a bolo mi doporučené ho "riediť" nejakým detským telovým mliekom, krémom aby nebola vôňa tak silná

mariyenka
autor
25. nov 2018

@ellaafi a co by mu ta vona sposobila?

ellaafi
25. nov 2018

@mariyenka používam ho pri laryngitide, nádche..... Na uvoľnenie dýchania, vôňa je dosť silná ale čo by spôsobila skúsenosť nemám

andrea2685
26. nov 2018

Dievcata dajte pozor na alergicke reakcie,mne sa mala po tymianovom kreme vysypala.Skuste naskor naniest na malu cast pokozky.Cerka ma 6 rokov a nie je na nic alergicka.

ellaafi
26. nov 2018

@andrea2685 skúšali sme, vďaka bohu bez reakcie 😉

mariyenka
autor
26. nov 2018

@andrea2685 skusili sme vcera a uplne super
Nevyhadzal sa vobec
Dnes rano opat som ho natrela lebo ma hrozny kasel a uz aj tak cakame u Dr.

simona30
12. dec 2018

@andrea2685 andrea, reakcia je v poriadku, nie je to alergicka reakcia, len reakcia pokozky, je to silny koncentrat, zdraviu nezavadn, dajte nabuduce menej.

simona30
12. dec 2018

@ellaafi silna vona lepsie uvolni nos, silna vona nevadi, maximalne mozu deti pocitit vonu aj v ockach 😉treba davat pozor, aby si to nezatreli do ocka, inak nevadi

chulieta
28. dec 2018

Ak je dieta mladsie treba zriedit krem s obvyklym telovym mlieckom. Potom by sa vyhadzat nemalo dieta

just22
31. jan 2019

Stačí dať málinko, tenkú vrstvu, aby sa dieťatko nevyhádzalo

bazoskaa
30. sep 2019

Tymianovy krém , eukasol aj iné kremiky u mňa vždy v zásobe ak by niekto potreboval..

danusska
1. okt 2019

Je tu jeseň. Čas zvýšeného výskytu prechladnutí a chrípky. Prevencia je lacnejšia ako liečba. V prípade záujmu o podrobnejšie informácie ma môžete kontaktovať.

monciatko87
1. okt 2019

@mariyenka my sme ho použili u 20mesačného dieťaťa u menšieho sme to riešiť našťastie nemuseli a pomohol nám, nemali sme žiadnu nežiadúcu reakciu. Natierali sme hruď veľmi malým množstvom.

susana618
1. jún 2024

Prosím vám pohla by ste mi niektorá napísať na co vsetko je krem dobrý a a ako sa aplikuje.hlavne pri horúčke,pretrvavajuci kašeľ,zápal hrdla ale počula som ze je dobrý aj pri bolestivéj menštruácii alebo aj pri zápaloch intimnych partii

just22
1. jún 2024

@susana618 napíšte mi vás email, pošlem vám

susana618
1. jún 2024

@just22 zuzanakuklova1985@gmail.com ďakujem veľmi pekne

akvi
1. jún 2024

@susana618 tak ja by som tento krém nedala sebe a dieťaťu ani omylom. Obsahuje pekné sr...y. parabeny, sls, parafin a pod.

just22
2. jún 2024

@akvi Tymiánový krém od švajčiarskej firmy Just neobsahuje parabény. Medzi jeho zložky patria tymián, gáfor, eukalyptový olej, borovicový olej, rozmarínový olej, harmančekový olej a citrónový extrakt, ktoré sú všetky prírodného pôvodu. Tieto zložky sú zamerané na poskytovanie úľavy pri respiračných problémoch a uvoľnenie svalových kŕčov. Pre viac informácií si môžete pozrieť oficiálnu produktovú stránku

akvi
3. jún 2024

@just22 no tak som asi blbá, pretože tak, ako som si pozerala zloženie pred rokmi, keď sa mi kamoška snažila predať nejaké veci z justu a bola som vcelku zhrozená zo zloženia hlavne preto, lebo sa to tvári ako super prírodné, tak teraz som si to pozrela opäť a všetko, čo spominam, tam stále je. Veď odfoť súčasnú krabičku, kde je uvedené aktuálne zloženie. Pripúšťam, že na nete môže byť staré zloženie, veci sa vyvíjajú. Ale ak si nedajú námahu to zmeniť na nete, tak mám proste s nimi problém a isto by som si to nekúpila, nebudem oredsa kupovať mačku vo vreci.