Ahojte mamičky, prosím poraďte mi, naša 19-mesačná dcerka mala pred mesiacom bacila Moracella, ci ako sa vola, vybrala antibiotika, kontrolny vyter bol negativny. Před týždňom sme sa vrátili z Turecka a opäť bacil. Ako sa ho zbaviť? Počula som o koloidnom striebre, ale u nás sa nedá nikde v lekárni kúpiť. Vraj nejaké mamičky vyrábajú, neviem ani dávkovanie, Poraďte, ďakujem.
fuj, mam doma neotvrene, dala by som hned. si precitaj o tom viac na nete, telo to vobec nepotrebuje a neni to ani mineral ani vitamin.
Ahoj, môžeš si pozrieť stránku www.chloritansodny.sk alebo darzdravia.sk
@nikolal Koloidné striebro je zakázané užívať perorálne, je len na vonkajšie použitie a to až od 3 rokov. Tento technologický postup nanočastíc EÚ zakazuje pri výrobe perorálnych prípravkov. Na Slovensku boli prípady maličkých detí, ktorým rodičia dávali KS a potom detičky mali svalové problémy - nechceli chodiť.
Takže rada od farmaceutky - v žiadnom prípade!! Radšej klasika: vitamíny, otužovanie atď..
@nikolal ja som ohľadom takejto alternatívnej "medicíny" dosť skeptická, ale vyskúšať môžete. V každom prípade by som domácky robené koloidné striebro nerobila, nakoľko môže prestupovať aj cez sliznicu... V lekárni sa bude dať zohnať, treba si dať objednať, väčšinou na ďalší deň je k dispozícií.
Moj syn maval pravidelne podobne nalezy moraxella,staf.aureus,hemofilus...tiez nas preliecovali stale,nosne sprchy.potom mal zvacsenu nosnu mandlu a odsranili mu ju..stale to bol boj aj po operacii.teraz ma 6 rokov a mam pocit,ze sa to zlepsuje.najlepsie su prirodne formy podpory imunity...preplach nosteka,pravidelny prisun vitaminov v ovoci a zelenine...spravna vhkost v miestnosti.my sme uzivali aj 2 x liecbu bronchovaxom,
@nikolal pre 19-mes. dieťatko by som ti radšej odporúčila použiť Colostrum http://www.lr-slovak.com/colostrum-direct/d-1897/, môže sa použiť aj na vytieranie nošteka
Sposobuje jej aj nejake tazkosti?