Koloidné striebro pre dieťa

nikolal
22. júl 2014

Ahojte mamičky, prosím poraďte mi, naša 19-mesačná dcerka mala pred mesiacom bacila Moracella, ci ako sa vola, vybrala antibiotika, kontrolny vyter bol negativny. Před týždňom sme sa vrátili z Turecka a opäť bacil. Ako sa ho zbaviť? Počula som o koloidnom striebre, ale u nás sa nedá nikde v lekárni kúpiť. Vraj nejaké mamičky vyrábajú, neviem ani dávkovanie, Poraďte, ďakujem.

trgypadl
22. júl 2014

Sposobuje jej aj nejake tazkosti?

tova
23. júl 2014

fuj, mam doma neotvrene, dala by som hned. si precitaj o tom viac na nete, telo to vobec nepotrebuje a neni to ani mineral ani vitamin.

lienocka89
23. júl 2014

Ahoj, môžeš si pozrieť stránku www.chloritansodny.sk alebo darzdravia.sk

melleanor
23. júl 2014

@nikolal Koloidné striebro je zakázané užívať perorálne, je len na vonkajšie použitie a to až od 3 rokov. Tento technologický postup nanočastíc EÚ zakazuje pri výrobe perorálnych prípravkov. Na Slovensku boli prípady maličkých detí, ktorým rodičia dávali KS a potom detičky mali svalové problémy - nechceli chodiť.
Takže rada od farmaceutky - v žiadnom prípade!! Radšej klasika: vitamíny, otužovanie atď..

nikolal
autor
23. júl 2014

@trgypadl no vkuse má sopliky a kašle

nikolal
autor
23. júl 2014

@melleanor ja som jej chcela vytierat nostek

melleanor
23. júl 2014

@nikolal ja som ohľadom takejto alternatívnej "medicíny" dosť skeptická, ale vyskúšať môžete. V každom prípade by som domácky robené koloidné striebro nerobila, nakoľko môže prestupovať aj cez sliznicu... V lekárni sa bude dať zohnať, treba si dať objednať, väčšinou na ďalší deň je k dispozícií.

trgypadl
23. júl 2014

Moj syn maval pravidelne podobne nalezy moraxella,staf.aureus,hemofilus...tiez nas preliecovali stale,nosne sprchy.potom mal zvacsenu nosnu mandlu a odsranili mu ju..stale to bol boj aj po operacii.teraz ma 6 rokov a mam pocit,ze sa to zlepsuje.najlepsie su prirodne formy podpory imunity...preplach nosteka,pravidelny prisun vitaminov v ovoci a zelenine...spravna vhkost v miestnosti.my sme uzivali aj 2 x liecbu bronchovaxom,

reppka10
23. júl 2014

@nikolal pre 19-mes. dieťatko by som ti radšej odporúčila použiť Colostrum http://www.lr-slovak.com/colostrum-direct/d-1897/, môže sa použiť aj na vytieranie nošteka