Kde zoženiem masť zo slezu nebadaného?

jugolinka
5. okt 2017

ahojte 🙂 snazim sa zohnat v lekarni mast zo slezu nebadaneho, no marne. poraďte, kde by som ho mohla kupit.vsade citam, ze ho predava firma just. no som z okolia snv a tu ziaden predajca z tejto firmy nie je. potrebujem to pre maleho na fimozu. dakujem

orieska325
5. okt 2017

@jugolinka zatial si kup bylinky a rob kupel a tu na mk je tusim skupina just skus mrknut prinajhorsom ti posle postou nejaka predajkyna.

jugolinka
autor
5. okt 2017

ok, diky za radu. caj som dnes kupila uz robim macerat a budeme skusat. ako sa dostanem k tej skupine?

orieska325
5. okt 2017

Daj si zoznam skupin a tam pohladaj.inak ja som.kazdy den kupala 20 minut a rano a vecer mast just a za tyzden sme dali dole..drzim palce nech ste uspesni.

orieska325
5. okt 2017

Aha tak skupina neni pozerala som skus len napisat do tvojho prispevku a ze zhanas just a urcite sa ti niekto ozve.

jugolinka
autor
5. okt 2017

dakujem za radu. juuj to ma tesi, lebo maly ma s tym problem.

katkazh
5. okt 2017

www.just.sk, daj si starostilovst o telo a potom bylinne masti

orieska325
5. okt 2017

@jugolinka netreba sa vzdavat..mozno to bude trvat dlhsie..

zuzkamargit
13. nov 2017

kludne baby aj ka poradim/objednam just, s hocijakym problem sa ozvite do IP 😉 ci uz kasel, hlieny, chudokrvnost, ekzem, krcove zily...

bazoskaa
31. mar 2019

Ak niekto potrebuje krém mám vždy v zásobe hneď k odoslaniu ak treba poradiť kľudne napíšte rada pomôžem..

aaao
2. júl 2019

@bazoskaa ahoj stale mas krem v zasobe? 🙂

bazoskaa
3. júl 2019

@aaao ahoj momentálne nie mám objednane čakám balík potom budem mať opäť dostatok v zásobe 😊

aaao
3. júl 2019

@bazoskaa tak ked budes mat sa ozvi 🙂

januska20
3. júl 2019

@bazoskaa ozvi sa prosím aj mne..

bazoskaa
3. júl 2019

@aaao

@januska20
Mám už dnes prišiel balík.. Píšem IP

veryhappy
29. júl 2019

Krem u mna vzdy v zasobe 😊

punkreas534
3. okt 2019
stulrajterova
16. jan 2020

krémiky mám dostupné okamžite na odoslanie,

sylvia9
1. feb 2021

@stulrajterova dobry den, vidim sice, ze Vas prispevok je trisku starsi, ale chcem sa spytat, ci este je aktualne, ze robite s kremikami zo slezu nebadaneho... Dakujem

stulrajterova
1. feb 2021

@sylvia9 ano, robim, piste spravu, su dostupne...

veryhappy
1. feb 2021

Slezovy krem mam k dispozicii aj ja okamzite 🙂

kiki234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinasalajova
24. dec 2021

@veryhappy Mam záujem o krém so slezu nebadaneho

veryhappy
24. dec 2021

@martinasalajova dobry den, pisem spravu 🙂

ivka.pirulka
10. apr 2022

@veryhappy prosím Vás, je masť zo slezu nebadaného vhodná aj na opakujúcu sa synechiu u dievčatiek? Máte skúsenosť?

stulrajterova
10. apr 2022

@ivka.pirulka môžem skúsiť zistiť, ale je to myslím, iný druh problému

stulrajterova
10. apr 2022

@ivka.pirulka Tam treba kompletne vyriešiť vnútorný zápal, posilniť imunitu, probiotiká a sledovať či sa to rozlepí..začala by som skôr narosanmi...

veryhappy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veryhappy
10. apr 2022

@ivka.pirulka o ake stadium sa jedna? Slezovy krem sa aplikuje na predkozku u chlapcov, nedava sa na sliznice. Zmakcuje kozu a uvolnuje pripadne zrasty. Pokial by sa mast natierala iba na kozu, nie na sliznicu mohli by ste zvazit.