ahojte 🙂 snazim sa zohnat v lekarni mast zo slezu nebadaneho, no marne. poraďte, kde by som ho mohla kupit.vsade citam, ze ho predava firma just. no som z okolia snv a tu ziaden predajca z tejto firmy nie je. potrebujem to pre maleho na fimozu. dakujem
ok, diky za radu. caj som dnes kupila uz robim macerat a budeme skusat. ako sa dostanem k tej skupine?
Daj si zoznam skupin a tam pohladaj.inak ja som.kazdy den kupala 20 minut a rano a vecer mast just a za tyzden sme dali dole..drzim palce nech ste uspesni.
Aha tak skupina neni pozerala som skus len napisat do tvojho prispevku a ze zhanas just a urcite sa ti niekto ozve.
dakujem za radu. juuj to ma tesi, lebo maly ma s tym problem.
www.just.sk, daj si starostilovst o telo a potom bylinne masti
@jugolinka netreba sa vzdavat..mozno to bude trvat dlhsie..
kludne baby aj ka poradim/objednam just, s hocijakym problem sa ozvite do IP 😉 ci uz kasel, hlieny, chudokrvnost, ekzem, krcove zily...
Ak niekto potrebuje krém mám vždy v zásobe hneď k odoslaniu ak treba poradiť kľudne napíšte rada pomôžem..
Krem u mna vzdy v zasobe 😊
@jugolinka tu sa dá kúpiť slezova masť 🙂
https://zdraviezbylin.sk/ceta-sibiu-slezova-mas...
krémiky mám dostupné okamžite na odoslanie,
@stulrajterova dobry den, vidim sice, ze Vas prispevok je trisku starsi, ale chcem sa spytat, ci este je aktualne, ze robite s kremikami zo slezu nebadaneho... Dakujem
@sylvia9 ano, robim, piste spravu, su dostupne...
Slezovy krem mam k dispozicii aj ja okamzite 🙂
@veryhappy Mam záujem o krém so slezu nebadaneho
@martinasalajova dobry den, pisem spravu 🙂
@veryhappy prosím Vás, je masť zo slezu nebadaného vhodná aj na opakujúcu sa synechiu u dievčatiek? Máte skúsenosť?
@ivka.pirulka môžem skúsiť zistiť, ale je to myslím, iný druh problému
@ivka.pirulka Tam treba kompletne vyriešiť vnútorný zápal, posilniť imunitu, probiotiká a sledovať či sa to rozlepí..začala by som skôr narosanmi...
@ivka.pirulka o ake stadium sa jedna? Slezovy krem sa aplikuje na predkozku u chlapcov, nedava sa na sliznice. Zmakcuje kozu a uvolnuje pripadne zrasty. Pokial by sa mast natierala iba na kozu, nie na sliznicu mohli by ste zvazit.
@jugolinka zatial si kup bylinky a rob kupel a tu na mk je tusim skupina just skus mrknut prinajhorsom ti posle postou nejaka predajkyna.