Mamicky prosim Vas neviete mi poradit, kde zozeniem originalny citricidal. A ake mate skusenosti s tymto vyrobkom. Dakujem 😄
@ikonica tam je ich hrozne vela, neviem ktory je ten pravy.
@monika12486 no kedysi sa za pravy povazoval ten od nutribiotic tusim.... len oni zmenili nejaku zakladnu formulu ci co...tak neviem ako jeto s nim dnes
Ja som nasla tento: http://biozdravie.sk/obchod/toaletne-potreby/ci...
Len je dost drahy
@monika12486
ahoj original Citricidal kvapky zoženieš na stránke swanson mimibazar
Ešte dodatok k tomu Citricidalau pani Simonka ho objednáva z USA
... "pravy" je kazdy, ktory obsahuje ucinnu latku. dobre uzdavaju kolko % . cize pozries a porovnas 🙂
.
@monika12486 prosím kde ste zohnali pravy citricidal?
@bianka117 od jednej pani z minibazaru.
Co sa tyka citricidalu a GSE maximum - je tam rozdiel - sice zlozenie deklaruju rovnake, ale ma ine PH a GSE maximum je iba na externe pouzitie, original citricidal od biochem - je na vnutorne uzivanie. V tom je rozdiel. Ine PH nizsia ucinnost pri GSE maximum. Nedavno som to riesila priamo s vyrobcom.
@ikonica tento nie je povodny silny
@monika12486 mimibazar predavajuca Simona
@laskonka80 dakujem, staci mi napisat mam doma par kusov ak by niekto chcel.
@bianka117 ale da sa zohnat, pravy patentovany citricidal a nie GSE co tu niektori vynukuju. Mam doma ak treba. Staci mi napisat spravu. Su tu baby co odo mna beru - napr. aj @laskonka80 len nevie ze som to ja 🙂 Mam ho v ponuke aj na MK v inzercii.
Ahojte, poradili by ste mi kde ste kupovali citricidal v poslednom case?
@ivi85 zlepsilo sa pocasie, ubudlo soplikov, tak sme dalej neriesili. Ale urcite bude treba pozhanat do jesene.
@laskonka80 super, dakujeme za tip 🙂
@ddsim Dobrý deň, koľko stojí prosim ten citricidal?Ďakujem
@andrejka67 ja ho uz nemam v ponuke dlho dlho...
no tak ten mozno na iherbe objednas....