Dobry den pozna niekto tohto Pana liecitela jozefa tutka ??
pomohol vam My sa snazime o babo .. citala som starsie konverzacie ako pomohol zenam otehotniet... najde sa tu nejaka baba ktorej pomohol alebo aj popripade s niecim inym ? Dakujem 🙂
@atija1 pride mi to tak ze si len chce zarobit neviem preco 🤷♀️
Mne povedal ze si Mam doniest kluce od domu fotku manzela ak pridem sama.
Na osobu 10e si pyta plus 10e za byt/Dom
A kazdy kto tam bol tak bol “ porobeny “ ja neviem ... laka ma to kedze nieje daleko ale viem ze k nemu musis ist 2x
Jozef Tutko, Sečovce. Presne toto meno si pamätám, po telefone zachránil známej vnučku, inak by umrela. Lekári jej dávali pár mesiacov. Jeden krát to bolo kvôli očkovaniu, kedy po ňom dostala (leukémiu?) neviem, bolo to dávnejšie. Druhý krát mala úraz, kedy spadla z nejakej šopky, pomohli lekári v prvom rade, no bez jeho liečenia by aj tak dopadla zle, veľmi zle. V tom druhom prípade ju zachránili lekári spolu s pánom Tutkom. Tú pani poznám dlhé roky (nie osobne, cez fb). Jej prípad bol aj na internete. No nechcem nič konkrétne, anonymne, nedovolím si to... Verte ale, že je to pravda, je to seriózna pani.
@zvieratko31 Mozem sa opytat viete aj, ako liecil,? I
@jazlyn táto pani mi vravela, plus aj dvaja kamoši, že cez telefón. Znie to ako blbosť, no on sa na toho ktorého človeka napojí a vie ho dať dokopy. Tá pani mi písala aj to, že za tú záchranu života si vzal smiešne peniaze. Neviem už koľko.
@zvieratko31 a kolko sa caka kym sa spoja ?
Teda pomaha hned ked volam ci sa dohodneme na termine
@buxus24 joj to ja vôbec neviem jedine mu zavolaj a on Ti povie
Baby ja som bola u neho a mne pomohol aj mojej sesternici aj mamke ale napríklad strýkovi hneď povedal ze mu strýko neverí tak jemu nepomôže tak ja nemôžem na neho nič zlé povedať
Bols som sama zo sebou mala som zdravotné problémy ale ja som mu od začiatku verila bola, som tam 3x a problém zmizol a určite to on mi k tomu dopomohol lebo k doktorovi som nechodila
Tak to vravel aj mne na prvom stretnutí ale čo vravel všetko bola pravda
@jazlyn bola si pri nom?