maminky mate niektora skusenost s homeopatickou liecbou u deti?chcem ist so syncekom k homeopatke lebo byva casto chory.je ucinna liecba?
@martina7189 ja mám tiež veľmi dobré skúsenosti, nám to tiež pomohlo
@martina7189 ja mam dobre skusenosti nasa pediatricka je aj homeopatka.... nebolo to tak ze hned dala ... nieco... absolvovali sme vyse hodinove sedenie... a zatial musim povedat ze pomohlo... ale neverila som tomu predtym...
Ahoj, aj mne sa velmi osvedcila... Napr. teraz dcerka zacala teplotovat v utorok rano 39,5´C, jasna chripka, ma aj manzel, hned oscilococsinum pod jazyk rano, vecer, na druhy den rano,... k tomu vitaminy, cajik a hned zabralo. Mozno keby som davala ako prevenciu, tak by neprepukla, ale... Spustili sa jej sopliky, trochu kasel, ale ovela miernejsie, ako inokedy. Kamaratka mi dala aj ine, odskusane, idem si precitat a dat malej (16m) ako prevenciu, aby nechytila. Ona svojho syna preliecuje vacsinou homeopatikami, a drzi sa v skolke super, len raz bral antibiotika, ked bol hemophilus a tam uz to muselo ist... Radi sa s nej. pani Dr., ja sa tiez chystam za nou. Az sa mi to v najblizsej dobe podari, dam vediet.
@martina7189 ahoj, môjmu malému pomohla jedna priamo tu na MK (Ďakujem), od 15-tich mesiacov sa mu viac ako 4 mesiace opakovane vracal zápal HDC, nič iné, len antibiotiká mu predpisovali, až nakoniec tu som prosila o radu, a veru do mesiaca bol preliečený a zdravý, odvtedy mi až na tento nový rok kašlal, čiže vyše roka sa držal zdravý