Je niekto aj skutočný liečiteľ?

15. apr 2022

Ahojte máte niektora skusenost s nejakou liečiteľkou alebo sú to všetko sarlatani?

petricka22
15. apr 2022

Absolutne neverim takym, ktori pracuju s energiami… mozno by som verila nejakym bylinkam, ale radsej sa zverim do ruk studovanym odbornikom.

peterpomozem
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sonula
3. sep 2022

Nie. Ak mate problem, treba navstivit odbornika.

petricka22
3. sep 2022

@peterpomozem si mi ten rozdiel neobjasnil, len si moj nazor nazval primitivnym. No pochybujem, ze si sa s takym samanom v tom hlbokom pralese stretol. Ja liecitelom absolutnem neverim. Drviva vacsina su podvodnici, no a ak sa najde aj nejaky skutocny liecitel, je to cierna magia a tej sa nezvyknem miesat do cesty…

bimbambom
3. sep 2022

Verím tomu , že sú ľudia čo vedia liečiť , avšak neverím že vedia diagnostikovať . Ja som sa nechala presvedčiť , nikdy viac . U mňa sa to skončilo horšie ako keď som prišla . Ale zas jeden pán čo pracoval s energiami ( trochu iné ako liečenie) mi zmenil a asi aj zachránil život jednou jedinou trápnou sviečkou . Asi treba vyskúšať.
Vlastne rozmýšľam , že asi by som mala veriť keďže študujem aromaterapiu 😂😂😂

@petricka22 liečenie a čierna mágia ? To naozaj ? Vieš , že je rok 2022 ?

petricka22
3. sep 2022

@bimbambom No snad ti na to mozem napisat len tolko, ze po navsteve liecitela ti bolo este horsie, ako pred tym… to nieco o tom vypoveda
Mna by zaujimalo, ze odkial ty vies, odkial beru svoju energiu, ze vedia uzdravovat, ty to mas cim v tom roku 2022 podlozene? Takze tvoje vysmievanie nie je na mieste…

bimbambom
3. sep 2022

@petricka22 nevysmievam sa . Keby áno , ver tomu , že by si si poplakala do vankúša .
Moju skúsenosť som napísala preto lebo vždy je plus aj mínus . Aj u lekāra , jeden ťa môže zachrāniť a druhý dobabrať .
Liečiteľ nepracuje ultimátne IBA s energiou . Liečiteľ môže byť človek , čo ti urobí masť , čajovú zmes , alebo ako ja , namieša esenciálne oleje . Teda aj ja sa zahrávam s čiernou mágiou ? Asi hej .... A vieš aký je rozdiel medzi bielou a čiernou ? Či všetko má byť od Satana ?

petricka22
3. sep 2022

@bimbambom tieto silacke reci sme pouzivali tak na zakladnej skole… urcite kvoli tebe nebudem plakat do vankusa, na to somuz velka.
Ano, aj biela, aj cierna, aj cervena magia je od satana. Som veriaca, tiez verim vo svoje “nadprirodzeno”.
V prispevku vyssie som napisala, ze by som verila bylinkam, ale aj tak sa radsej zverim do ruk doktora. Je rozdiel byt bylinkar a byt liecitel, alebo sa aj ty so svojimi aromalampickami nazyvas liecitelkou?
A spravne si napisala, je to vzdy plus aj minus 😀 vzdy ti niekde pomoze a niekde uberie, na tom je predsa zalozeny princip magie…

bimbambom
4. sep 2022

Prepáč , ale už dávno vieme že esenciálne oleje nie sú len aromalampičky .
Nie , ja sa liečiteľkou nenazývam , aj napriek tomu , že už som zopár ľudí vyliečila .
Ale najdôležitejšie , otázka bola či máme skúsenosť a nie to aby si niekomu vnucovala tieto svoje názory . To by ste si raz a navždy mohli zapamätať !

petricka22
4. sep 2022

@bimbambom takto to vyzera, ked dojdu argumenty 😀 ty by si si mohla zapamatat, ze si na diskusnom fore a kazdy tu ma pravo napisat svoj nazor… a zapamataj si, ze ty si pomesne reagovala na mna, tak musis ocakavat, ze to nezostane bez reakcie… ja nikomu svoj nazor nevnucujem, kazdy si hadam urobi podla seba, ked na tieto veci veris, tak ta od toho hadam neodradi nazor jednej zeny. Tak ako mna veriacu, nik nepresvedci o tychto liecitelskych hlupostiach…

zuzubb007
4. sep 2022

Ja som liecitel taku radu ako ti daju iny ti dam aj ja , ako vazne ludia veria takymto somarinam, jedine na co je to dobre je fajny zarobok a osklbanie ludi, povedia a spravia ti vsetko a tvoj mozog oblbnu a ty potom cela stastna ako to funguje, je to len placebo efekt, jedine co pomaha je liecba nastavena doktorom

bimbambom
4. sep 2022

@petricka22 ja mám tých argumentov dosť , ale toto nikdy nebude konštruktívna diskusia . A to , že sa ty mne vysmievaš je mi naozaj jedno 🙂
Týmto diskusiu končím a na tvoj príkaz si aj ZAPAMÄTÁM 🙂 už ani reagovať na tieto veci nebudem . Ani si to neotvorím , takže reaguj koľko len chceš 🙂

peterpomozem
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danka123
5. okt 2023

@bimbambom poprosim o radu.dakujem

vyvrtka
29. feb 2024

Dobra liecitelka je Gloria Jarka. Vie odhadnut problem , je dobry diagnostik. Neviem ako to robi, ale na zaklade flakov vidi kde je problem. Ma nejaky racionalne nevysvetlitelny dar. Fungujev BA berie za liecenie 70 €. Na to , ze su tu 300 € liecitelia je cena primerana. Pre niekoho vela pre ineho malo vec nazoru. Kontakt na nu je 0902 853 549.

nataliakov
7. máj 2024

@vyvrtka mozem sa spytat, ci telefon dviha alebo jej tam treba nechat odkaz?

arabela55
17. máj 2024

@vyvrtka zdravím s akým problémom vám pomohla?

arabela55
17. máj 2024

@vyvrtka robí aj na diaľku?

stanielka17
17. máj 2024

Ano, su to vsetko sarlatani. Medicina je najrychlejsie napredujuca veda, do ktorej prudia miliardy na to, aby mala nasa spolocnost dlhy a zdravy zivot. Neexistuje dovod, aby sa "metody" liecitelov neskumali, ak by mali realny potencial, lenze oni ho nemaju. A tie, ktore sa skumali, boli preukazane ako placebo.

pkgirl30
17. máj 2024

áno verím liečiteľom, samozrejme je veľmi veľa klamárov...ale neliečiť sa u nich takým štýlom že vynechám doktorov...neraz sa mi ale stalo že som si prešla všetkými možnými vyšetreniami aj vedel doktor diagnózu, ale len by do mňa tlačil lieky aj keď videl že mi nepomáhali ... skúsila som liečiteľku a pomohlo

nataliakov
17. máj 2024

@arabela55 Ano, robi aj na dialku, ale treba jej poslat fotku

gabuchah
6. aug 2024

@stanielka17 vidieť, že si nemala ešte vážny problém a bezradnych lekárov

gabuchah
6. aug 2024

@vyvrtka ahoj, a ako dlho trvá liečenie?