Ahojte, máte niekto skúsenosť?
@cinamood_ zmenu myslíš aj nejaký zdravotný benefit? Ide mi hlavne o túto stránku
@terezka2911 Ja užívam zelené potraviny ale som "zaujatá", keďže pracujem s konkrétnou značkou (prešla som si viacerými značkami, pri niektorých efekt 0).
Nie, že pracujem, to je skôr taká moja záľuba, proste ma to chytilo a vidím, že to pomáha, tak ma to baví a bavia ma tie odozvy od ľudí.
Napíšem ti benefity na mne - zlepšilo sa mi trávenie, stolica, čo bola raz za 3 dni s bolesťou je teraz denne, spevneli mi nechty, prestali padať vlasy a co je pre mňa to, čo je najdôležitejšie, tak mam problémy s pečeňou a po zelených veciach idú krásne dole tie mega hodnoty, čo som mala.
@mima172 ďakujem 🥰
Užívam to od novembra a u mňa sa upravila stolica trávenie, mám omnoho viac energie, pomáha mi to pri chudnutí, extrémne má bolela päta a teraz môžem už aj behať možno aj tam to pomohlo ale čo je podstatnejšie syn ich užíva už tretí mesiac a zredukovali sa epi záchvaty, mentálne sa zlepšuje, učenie mu ide lepšie a začal hovoriť jedno slovo takže za mňa výhra
@terezka2911 Páči sa. Len ti ešte tak všeobecne poradím, ak môžem. Jačmeň a iné zelené potraviny sú v súčasnosti veľmi obľúbené a tým i veľa falšované, riedené, dofarbované. Sprav si vlastný prieskum, nevyberaj len podľa zvučného mena. Držím palce, nech ti pomôžu tieto vecičky 🙂
@mima172 ďakujem ešte raz 🥰
ahoj, ja uzivam od Green Ways, najväcsi ucinok vidim na zlepseni travenia
@mima172 akú značku užívate?
Ako doplnok stravy fajn, najlepsie boli z greenways aj ked drahsie. Tam som aj videla zmenu ked som ich brala a potom prestala brat. Tie z lekarne nic moc, nevidela som ziadny rozdiel. A nie nepredavam greenways, iba moja osobna skusenost.