Je to neodporúčam brala som to a nič stále mám problemy chronicky zápal pankreasu je to len placebo reklama lebo im to nikto nekupujem sú ako pfarmaceutický priem.Aj teta to brala a nič
???
@mackaperska22 nie je to zazracny vseliek. Tak ako nim nie je ziaden liek. Kamoska by mohla neodporucat brufen na bolest, ze je to len reklamny trik, lebo jej zaberaju len silnejsie lieky. Brufen si u nej ani netukne. Napriek tomu inym ludom brufen pomaha.
Je to doplnok stravy,co od toho ocakavas? Su to riasy,nieco ako ked konzumujes slovensky spenat,klicky...sucast zdravej stravy,z ktorej si telo vezme,co potrebuje,nie je to liek na pankreatitidu.
@mackaperska22 To nie sú lieky. Sú to výživové doplnky.
@mackaperska22 to je doplnok a nie vseliek... ty mas uplne ine problemy a diagnozy, tie musis liecit inak.
Je to výživový doplnok ale zázraky nerobí. Ako dlho si ho užívala, ako inak si zmenila životosprávu a štýl života? Ako to riešiš s lekarmi?
Jasne, ze je to biznis. Ako vacsina zazracnych kolagenov, pripravkov na imunitu, vodicky na vlasy....
Tvoj prispevok je nieco v zmysle: "neodporucam jest mrkvu, lebo aj ked vam vsetci hovoria, ze je dobra na oci, moja slepa suseda ju jedla na kila a aj tak nevidi. Je to len biznis."
Konkrétne z chlorelly som mala ťažké problémy, zvracala som tak 10x do toho hnačka. Už len keď si spomeniem na tú "chuť" ma napína. Ako bažina.
@taga nie je to to iste. Poznam ludi, ktori mali potom problemy. Vzdy nejaky hochstapler nieco vymysli, vie to predat "alternativnym" ludom. Poznam aj znamych "alternativnych" lekarov a tiez mi to neodporucali. Ludia maju tendenciu hanit tzv. "farmabiznis"-klasicke lieky a potom idu a kupia prvu predrazenu chujovinu, ktora im slubuje zdravie. A pritom nikto neskuma ucinky a nerobi vyskum. Staci, ze klient nezdochne. A mnohi uveria placebo efektu. Samozrejme, ze su aj pripravky, ktore funguju-nezatracujem automaticky vsetko.
A ja ich odporúčam 🤣 upravilo sa mi trávenie, vyprazdnovanie, pleť. Brala som ich celé tehotenstvo ako doplnok výživy a mala som tip top výsledky. Ani chorá nebývam vôbec.
Ty máš úplne iný zdravotný problém. Zázraky na počkanie pri takých diagnózach ako máš ty, to nerobí.
Mňa z Chlorelly strašne celé telo svrbelo.
Inak, čo pomohlo mojej mamine bolo Psyllium (vláknina). Tiež mávala nejaké zápaly. Každopádne uškodiť ti to neuškodí.
Mna by zaujimalo, co je pfarmaceutický priem 😃
@srdeenko19 rovnako tak aj ja 🙂 jedávam síce kombináciu jačmeňa a chlorelly GreenWays, ale trávenie mám oveľa lepšie, telo sa mi samé prirodzene detoxikuje a môjmu telu dodávajú potrebné chýbajúce živiny ako stopové prvky, minerály a enzýmy, ktoré bežne z potravy nemám a nie som unavená ani nijak vyčerpaná - myslím, že tieto zelené potraviny majú niečo do seba
??