Jačmeň a chlorella

calendulka
8. dec 2023

Aké sú Vaše skúsenosti?

panonia
8. dec 2023

@calendulka Tiež by ma to zaujímalo. Užívam to asi 2 mesiace a neviem, no upravilo sa mi travenie aj pleť ine zatiaľ nepozorujem. Znama mi tvrdi že najlepšia kvalita je od GreenWay lebo len to je kontrolovane na 100% a bez zavad. Vraj zo zlej chloreli môžem dostať aj salmonelu a z jačmeňa zaniesť črevá Mám inu značku, nie z lekarne. Zasoby mam na 4 mesiace douzivam a uvidím či kupim aj ďalšie.

adulka07
8. dec 2023

@calendulka beriem Green trio z DM.. zatiaľ neviem posúdiť po 3 týždňoch..

0327850788
5. jan 2024

My uz uzivame rok s celou rodinou.Mame prave od Green Ways.Maju na stranke velke mnozstvo odbornych prednasok,videi,clankov a naozaj je u nich kvalita na prvom mieste.Da sa to kupit aj v lekarni,myslim ze u Dr.Max som videla,ale cez ich stranku je to lacnejsie.Nam sa velmi zlepsila imunita,mne zmizli migreny,s travenim uz nikto z nas nema problemy.Mala som aj stastie na skvelu poradkynu,niekolko mesiacov sa mi venovala,lebo mne davkovanie nastavovala pre celu rodinu,takze kazdeho bolo treba riesit individualne.ja mam dobru skusenost.

beahavala
26. júl 2024
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

mne jacmen a chlorella od Green Ways dalo doporiadku travenie