Inhalovanie - za a proti

ywanka
13. feb 2018

Mate niekto skusenost s pouzivanim inhalatora pre deti i doprlych (napr. zn. Omron) ? Rozhodujeme sa ci si zadovazit

kropackova1
13. feb 2018

Ano my ho momentalne pouzivame denne tri styri krat. Na liecbu kasla super. Inhalujeme vincetku ale aj etericke oleje kvapnem obcas a vsetko co predpise doktor ked treba. Ja len odporucam!

3009
13. feb 2018

Ja Omron určite odporúčam, my v prípade potreby inhalujeme starí, mladí i deti a vždy pomáha. Inhalujeme Vincentku, ktorú vždy troška nahrejeme predtým ako dáme do inhalátora.

ywanka
autor
14. feb 2018

@kropackova1 Dakujem pekne za názor 🙂

angelyana
14. feb 2018

Pouzila som ho teraz prvykrat na 3r synovi a neuveritelne mu to skratilo dobu liecby. Tri dni a bolo po soploch a kasli. Davala som vincentku s ambrobene 2x/den a 2x Vincentku cistu alebo s jednou kvapkou TeaTree oleja.
@ywanka

ywanka
autor
14. feb 2018

@angelyana super, dakujem

lienkaam16
14. feb 2018

Dievcata pomoze inhalacia aj ked malemu casto tecu sopliky nir zelene len taka voda. Uz mame vybrate aj nosne mandle. Ďakujem

angelyana
14. feb 2018

@lienkaam16 prave moj maly nemal zelene sople a pomohlo hned. Len mu stekali dole, tak sa dusil.

bibistec
14. feb 2018

@lienkaam16 to bude skor alergia ci? Ale precisti aspon dutiny na skodu to nebude

bibistec
14. feb 2018

Aj za nas super vec. Nam ho dokonca schvalila poistovna takze sme dostali na recept

lienkaam16
14. feb 2018

@bibistec Boli sme aj na alergo ale nic... ziadna alergia.

ywanka
autor
14. feb 2018

@bibistec kedy to môže ísť cez poisťovňu?
@bibistec

miirkka1
14. feb 2018

Aj my mame Omrom a spokojnost .Nasej 15mesacnej pustim rozpravku a inhalujeme. Odporucam...

bibistec
15. feb 2018

@ywanka nam dala papier alergologicka ale moze aj plucny potom k tomu treba dolozit nalezy a toto odniest na poistovnu. Nam hned schvalili. Opytajte sa lekara

dakamaable
7. dec 2018

@miirkka1 ahoj, ktory presne od Omronu mas?

miirkka1
10. dec 2018

@dakamaable Ahojky...prepac ze tak neskoro...tento mame