Ahojte, máme doma inhalátor a ja vôbec netuším, čo kedy dávať inhalovať. Čo dávať pri upchatom nose, čo pri tečúcich soplíkoch, aby sa zastavili a čo pri kašli, poraďte prosím.
mne poradila mudr že dávať vincentku aj to len keď odkašliava lebo keď kašle sucho tak bude ešte viac dráždiť
NaCl- ked nepomoze, neublizi
ja som bola s malým v nemocke kvôli bronchitídam a aj soplom 2x, tam inhaloval solný roztok a to mi aj poradili v nemocke. Treba si kúpit Natrium Chloratum - sú to ampulky, detská lekárka ti bez problémov napíše recept a do naliat do inhalátora. neviem aký typ máš ty, my máme Bodyform, tam sú také poháriky na to, a ešte sa vlieva destilovaná voda. každý typ je iný. predtým sme mali iný typ, tam na to bola nádobka, tam sme vliali rovno jednu ampulku a inhalovali. vždy keď mal zo soplov suchý dráždivý kašel. po 2-3 dnoch pekne odkašliaval a vyhli sme sa antibiotikám. dodnes tak robíme.
keď si kúpiš tieto ampulky, nemusíš nič riediť žiadnu vodu a sol.
Nasa pouzivala inhalator pri zapaloch pluc. Inhalovala vincentku, plus sme do nej pridavali ventolin, co nam lekar predpisal. V podstate to vzdy bolo na to, ze sa jej lepsie uvolnovali hlieny, aby sa zriedili a sli von, bud vysmrkanim alebo vykaslanim.
Normalne si pytaj infuziu chloridu sodneho- je to klasicka flasa bud sklenena alebo umela
Ahoj.... Ten inhalator kde dostat kupit?????potrebovala by som to aj ja.....pre mojho synceka....dakujem
alebo co dat na stiahnutie soplikov?