Ahojte, poprosim o radu, ktory z tychto pristrojov kupit prioritne na uvolnenie hornych dychacich ciest. Niektori radia infralampu (solux), ini biolampu. Podla popisu v linku nizsie mi pride, ze biolampu, no vacsina mojich znamych ma na to infra. S ktorymi znackami ste spokojne?
Dakujem
my mame biolampu od zepteru. Mame ju uz 7 rokov a sme spokojni. Hlavne pouzivame na herpesy a zapalene dutiny.
Infra lampu sme nikdy neskusali, takze porovnat neviem, ale biolampa je super.
Tak nasi maju aj aj. Solux koluje po rodine, pri chorobe, aj my si ju poziciavame ak treba. A maju aj Biolampu od Zepteru a uplne zbytocne vyhodenych kopec penazi
@bibenka1991 A solux teda pomaha na dychacie cesty?
@bibenka1991 Niečo podobné ako u nás. Biolampu máme tiež od Zepteru, ale s dnešným rozumom si dovolím tvrdiť, že to bola zbytočná kúpa, za veľa peňazí.
@kiks_1 presne tak 👌
@flower24 pravdaze, krasne to nahreje a uvolni
@bibenka1991 Ďakujem 😉 Chcela som sa uistiť, nech nekupujem niečo, čo na to nepomôže. A solux odporúčate akej značky?
My mame.infralampu a moc nam to nezaberalo,teraz sme kupili spiralovy infraziaric a mazel.si pochvaluje
@flower24 och tak to netusim, ale ma uz svoje odzite, podla mna sa take uz ani nevyrabaju
Najlepšie Ti poradia v zdravotníckych potrebách, skús tam.
Tiez by som rada vyskusala biolampu, ale tie sumy su nehorazne, tolko nie som ochotna za nu dat. Mame infralampu a osvedcuje sa nam pri seknutych krizoch, bolestiach krcnej chrbtice a nadche. Kupili sme ju v alze, znacka je beurer.
@flower24 Keďže sa jedná o predajcu a biolampa je niekoľkonásobne drahšia ako infralampa, tak je jasné, že bude pretláčať biolampu.
My máme doma aj infralampu a presvedčili nás aj na biolampu a poviem Ti tak, obe sme použili asi 3x, takže zbytočne vyhodené peniaze, takže s dnešným rozumom by som za biolampu 700 eur určite nevyhodila.
Infralampu ešte občas vytiahne manžel na bolesti krížov, ale to je tak všetko.
Hocičo si kúpiš, pýtaj si certifikáty o tom, že sú testované (nech Ti ukážu overené, nie prefotené niečo) a hlavne platné, aby si nekúpila niečo, čo Ti ani nepomôže, skôr uškodí.