Ahojte.mate niekto skusenosti s hypnozou u deti?riesili ste takto problem so strachou z niecoho?pomohlo vam to?ako to prebieha?
Dakujem za odpovede
Nam este na vyske hovoril jeden psycholog ze vseobecne sa to u deti neodporuca, lebo mozu nastat nenavratne traumy, ale ze poznal pripad chlapca,ktory od mala nevedel ani prist k vode, nieto sa kupat a ked mal asi 15 rokov tak isiel na hypnozu s rodicmi, sam to chcel. Vyslo najavo ze ked mal 3 roky,tak sa pred nim utopil nejaky chlapec a on to tak potlacil do podvedomia ze si to nepamatal,len to ze voda je zla. Jemu to pomohlo, nakoniec bol dobry plavec. Myslim ze ked ma dieta velky problem, ze prestane rozoravat, alebi jest, mozno by som to skusila,ale ozaj by to musel byt tazky stav. A samozrejme by to musel byt skuseny psycholog a hypnotizer.
Áno, mám s tým skúsenosti. Pred pár rokmi som zobrala svojho syna do Rakúska k hypnotizérovi(odporučenie od známej), bál sa totižto spávať sám(mal 7 rôčkov ). Odvtedy spával sám ale začal sa pomočovsť ns verejných miestach. Keď som sa ho na to spýtal, prečo to robí, odpovedal, že nevie. Navštívila som iného hypnotizéra na Slovensku a ten ho napravil. Naučila som sa dve veci : 1. nie vždy su veci v Rakúsku sú lepsie ako u nás(ľsns navždy 😉 ) 2. hypnóza nie vždy je aj osožná
@kikundela ja by som do toho touto cestou nešla