Homeopatikum Sedalia. Vyskúšali ste už?

vierasab
18. dec 2010

Ahojte v lekárni mi ho poradili, nakoľko našej malej idú stoličky a je strašne jedovitá a nespavá. Má niekto s týmto sirupom skúsenosť?

peta1510
18. dec 2010

Ahoj,ja som ho skusila dat malemu tiez kvoli nepsavosti,ale na neho neucinkoval🙂 (na neho neucinkuje nic,nespime dalej🙂

pipka
18. dec 2010

u nas zabral, ale pozor, nesmie sa davat dlhsie ako tusim dva tyzdne, potom treba urobit pauzu 😉

zuzanocka
18. dec 2010

nam neucinkoval

kaja73
18. dec 2010

Na zubky je lepši Viburcol-tiež homeo vo forme cipkov,alebo chamomila ch 5,9,15,30.Riedenie vyberaš podla priznakov.Ak ma len bolest tak nižšie riedenie,ak je velmi podraždena,tak vyššie a ked ma hnačky a teploty tak tu 30ch.Guličky vždy 5 kusov si roztopis v malom množstve vody a podaš bud lyžičkou,alebo striekačkou.15 min pred a po nesmie jest.Nam to funguje.Na noc davam Viburcol a cez den tu chamomilu.Nižšie riedenia možes podavat aj každu pol h,vyššie 2-3 krat za den.Možeš si roztopit aj 10 guličiek do 10ml striekačky a podavaš postupne počas celeho dna.

ivett1
18. dec 2010

ahoj...u dcerky nam nezabral..dokonca sa mi chvilu zdalo, ze skor naopak 😖 ...a syncekovi som ho uz radsej nedavala...ale vyskusaj...mozno u vas to bude inak...

katkabg
19. dec 2010

super aj ja som sa aspon dozvedela nieco viac,lebo mala mi od narodenia krasne spala a aj ked uz ma 7 zubkov vonku bolo to bezproblemov,asi jej vsak teraz idu niake zadne lebo v noci sa budi na kadu hodinu s placom alebo placka zo sna a cez den je viac podrazdena...tak aj ja si teraz nakupim homeopatika kedze letim na mesiac na slovensko 😀 a niaka tema o tom ako bolia zubky respekt.ake maju u vas deti priznaky ,taka tema tu neni?

mandragora22
21. nov 2012

ahojte, ak mate niekto zaujem o cipky virburcol, mam jedno balenie, 11 capikov je v nom, kedze 1 sme pouzili, zaruka: 05/2013 poslem samozrejme zdarma, kontaktujte ma cez IP, dakujem.
nam totiz nezabral, takze som ho viac nedavala malej, kedze jej capiky do zadocku neboli prijemne...