Ahojte v lekárni mi ho poradili, nakoľko našej malej idú stoličky a je strašne jedovitá a nespavá. Má niekto s týmto sirupom skúsenosť?
u nas zabral, ale pozor, nesmie sa davat dlhsie ako tusim dva tyzdne, potom treba urobit pauzu 😉
nam neucinkoval
Na zubky je lepši Viburcol-tiež homeo vo forme cipkov,alebo chamomila ch 5,9,15,30.Riedenie vyberaš podla priznakov.Ak ma len bolest tak nižšie riedenie,ak je velmi podraždena,tak vyššie a ked ma hnačky a teploty tak tu 30ch.Guličky vždy 5 kusov si roztopis v malom množstve vody a podaš bud lyžičkou,alebo striekačkou.15 min pred a po nesmie jest.Nam to funguje.Na noc davam Viburcol a cez den tu chamomilu.Nižšie riedenia možes podavat aj každu pol h,vyššie 2-3 krat za den.Možeš si roztopit aj 10 guličiek do 10ml striekačky a podavaš postupne počas celeho dna.
ahoj...u dcerky nam nezabral..dokonca sa mi chvilu zdalo, ze skor naopak 😖 ...a syncekovi som ho uz radsej nedavala...ale vyskusaj...mozno u vas to bude inak...
super aj ja som sa aspon dozvedela nieco viac,lebo mala mi od narodenia krasne spala a aj ked uz ma 7 zubkov vonku bolo to bezproblemov,asi jej vsak teraz idu niake zadne lebo v noci sa budi na kadu hodinu s placom alebo placka zo sna a cez den je viac podrazdena...tak aj ja si teraz nakupim homeopatika kedze letim na mesiac na slovensko 😀 a niaka tema o tom ako bolia zubky respekt.ake maju u vas deti priznaky ,taka tema tu neni?
ahojte, ak mate niekto zaujem o cipky virburcol, mam jedno balenie, 11 capikov je v nom, kedze 1 sme pouzili, zaruka: 05/2013 poslem samozrejme zdarma, kontaktujte ma cez IP, dakujem.
nam totiz nezabral, takze som ho viac nedavala malej, kedze jej capiky do zadocku neboli prijemne...
Ahoj,ja som ho skusila dat malemu tiez kvoli nepsavosti,ale na neho neucinkoval🙂 (na neho neucinkuje nic,nespime dalej🙂