Dievčatá máte niektorá skúsenosť s homeopatikami? Pomohli Vám k otehotneniu? Ďakujem
Zlatko, cukrove guličky naozaj nepomáhajú. Ak sa nedarí, radšej si zajednaj termin v CAR a nestracaj čas homeopatikami
@thirstymonk neviem prečo takáto reakcia. 🤦🏼♀️ ľudia ľudia…
To neviem, ale počula som dobré referencie na homeopatickú antikoncepciu.
@domkaw lebo cela homeopatia je bullshit pre malomyselnych. Radsej tie prachy daj ma charitu abo zvieratka. Ucel rovnaky, pocit lepsi 😉
@thirstymonk ale ved viera lieci 😉
@thirstymonk mne homeopatiká pomohli na candidu.
@egonsk Potom sa to dá aj bez toho, aby za to človek platil ťažké prachy. Je to len obyčajné placebo a mágia.
Ano, homeopaticka liecba vie pomoct k otehotneniu. Homeopatia je celkova, holisticka liecba. Je potrebne absolvovat homeopaticke vysetrenie, kde sa na vas homeopat pozrie celkovo a odporuci vam vhodne homeopatikum presne na vase problemy a povahu. V pripade zaujmu o viac info, mi pokojne napiste do spravy. Zelam vela stastia.
@stanulienkat ja som neužívala cukrové guličky.
Poviem vam ako funguje homeppatia. Zoberie sa ucii a latka, da sa z nej jedma kvapka do pohara vody. Pomiesa sa, z toho pohara sa zoberie jedna kvapka a da sa do druheho pohara vody. Pomiesa sa. Zoberie sa z toho kvapka vody a da sa do tretieho pohara vody. Takto sa to opakuje este par krat. Vo vysledku mas teda vodu, kde je 0,0000000001% ucinnej latky. A aby to malo smak,.prida sa cukor a dajake ochucovadlo. Cize vo výsledku kupujes cukor v cene 1€/gram. Gratulujem.
Asi musim vymysliet tiez nejaku podobnu blbost, aby som si nabalil vrecka na jednoduchych ludoch.
Raz som sa pytala jednej homeopatky ci to nie je placebo a ona odpovedala : A nie je to jedno? Su skupiny ludi,ktorym to pomoze,a je jedno ci ide len o psychicky blok alebo realnu chorobu,dolezity je vysledok. Ja mam skusenost,ze ked sa obaja partneri zasobia zivinami,zastavia zapalove procesy v tele a popracuju na psychike ide to omnoho lahsie aj v pripadoch,kedy uz nikto v otehotnenie nedufal.Ak chces napis mi.
@thirstymonk 😂 malomyselni ako vy nedokážu pochopiť spôsobiť účinkovania homeopatik, ktoré ale účinkujú. Len vy h...o rozumiete, a to ešte slušne hovorím.
@stanulienkat Ste maximálne obmedzená. Hlúpa.
@thirstymonk ste riadne tupelo 😂
@havefaith ešte že ty si inteligentná, keď veríš takým hlúpostiam. Predpokladám aj, že si veriaca a volic sociálnej demokracie. Presne to mi z toho vychádza.😂
@havefaith Si sa tu prihlasila po pol roku, že by si všetkych ohejtovala a teraz ťa tu zas pol roka nebude? :D
@domkaw tomuto sa musim len huronsky smiat... 🤣🤣🤣