Homeopatiká na tras rúk

biibiana
9. mar 2023

Ahojte. Mate niekto skusenost s homeopatikami na tras ruk? Potlacenie stresu napr. pri skuskach v skole, pohovor, narocny rozhovor a pod. Ked pocas stresu hlava funguje, je chladna, nepodlieha panike a vie riesit zatazove situacie, ale ruky sa tak velmi trasu, ze to zamestnáva mozog a sustredi sa skor na ovladanie trasu v rukach ako na situaciu. Akupunktura alebo homeopatika? Mate niekto skusenost ako sa da toho zbavit raz a navzdy? Dakujem

lucylka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janinah
9. mar 2023

Škoda peňazí

stanulienkat
9. mar 2023

Vies, ze homeo je placebo? Kup lentilky a aspon si pochutis.

biibiana
autor
9. mar 2023

@stanulienkat viem viem a tiez, ze je to magia 😀
Ale co mam teda, kde vyhladat pomoc? Naozaj ma to trapi dlhe roky, navyse aj dcere sa trasu ruky od malicka..to ma len 7rokov a ked ma stres tak to je des ☹ Obidve pojdeme ku psychologovi alebo co?

kik2022
9. mar 2023

@biibiana Tak keď to vieš, tak určite vieš aj negatívne dopady. Takže nechápem prečo nevyskúšaš niečo iné ako homeopatiká.

kp7333
9. mar 2023

@biibiana skus guajacuran, je volnopredajny

kp7333
9. mar 2023

@kp7333 a nie je to homeopatikum

christie11
9. mar 2023

@biibiana lieci to neurolog. Ked je to dedicne,psycholog ti s tym nepomoze.a homeopatika uz vobec nie.

stanulienkat
9. mar 2023

Skus Magnezium.

januarova
9. mar 2023

@biibiana ja mám tento istý problém. Tiež sai cca od puberty trasú ruky v stresových situáciách.
Na SŠ som mala jeden rok dokonca problém napísať písomku. Tak sa mi triasli ruky. Chodila som psychologicke, a pomohla mi vtedy aj triedna. A teraz je to lepšie ale nie úplne. Tiež neviem ako sa toho zbaviť

biibiana
autor
9. mar 2023

@januarova a psychologicka ti ako pomohla? Mali ste aj nejake cvicenia alebo ste sa len rozpravali?

biibiana
autor
9. mar 2023

@januarova ja som teraz ukoncila matersku 9rokov doma ( chore dieta) a som totalne mimo.. chystam sa studovat, no neviem si predstavit ako to dam s tymi rukami 😅🤦‍♀️

mikadooo
9. mar 2023

@biibiana ak veríš, že ti homeopatiká pomôžu, malo by stačiť navštíviť ktoréhokoľvek homeopata, alebo aj doktora, ktorý pracuje aj s homeopatikami (aj takí sú a je ich dosť). povie ti, ktoré kúpiť, a potom už musíš tomu len silno veriť 😉.

januarova
10. mar 2023

@biibiana pomohlo mi sa o tom rozprávať . Aj doteraz mám s tým problém ale nie až tak ako vtedy.

merlinja
10. mar 2023

@biibiana
@januarova
tiež to zažívam, a nie len to mám problém sa i pozrieť, keď sú tam napr. ľudia a pod. Niekedy mám pocit, že sa mi chvejú aj nohy, resp. celá. Je to hrozné.

petulienka007
8. apr 2023

@biibiana ahoj vedela by som vam pomoct. Mate email?

biibiana
autor
8. apr 2023

@petulienka007 A o co ide? Mozete mi napisat spravu aj tu?

petulienka007
8. apr 2023

@biibiana poslala som vám správu🙂

petulienka007
8. apr 2023

@petulienka007 súkromnú

feslo
5. okt 2023

@biibiana homeopatikum nie je liek ani doplnok.neber to.nepomaha