Ahojte. Chcela by som sa vás mamičky opýtať či máte skúsenosti s homeopatikami na alergiu ? Ktoré ste vyskúšali a zmiernili, odstránili nádchu(plný nos) Stále oddeľujeme návštevu alergologa keďže vyšetrenie bude zahŕňať aj odber krvy…..syn ma 9 rokov. Zvažujem Rhinallergy 60. Ďakujem za každé info
Odporúčam čím skôr návštevu lekára. Toto je zbytočne trápenie. Ja sama som alergická a poviem ti že chvíľami je to horor
A pozor ak bude vyčerpaný z alergie ľahšie ochorie na bežne infekty, ktoré by imunita inak zvladla. A potom je tu otázka astmy.
A čo keď mu zober krv? To 9 ročný zvládne
Keby to fungovalo, tak by tym liecili lekari, nemyslite? 9 rocne dieta je uz velke na to, aby sa balo odberov. Presne ako tu niekto pise, mozete mu vyrobit akurat tak astmu. Tu budete tiez liecit homeo?
Neviem Ako na Svk Ale v Nemecku Su spreje do nosa aj lieky na alergiu na volny predaj. Ak sa jedna Len o upchaty nos v sezone nikto nerobi odber krvi, kupi sa sprej do nosa, pripadne napr aerius, oboje okolo 5 Eur, tych Par tyzdnov da uziva (deti od 6 rokov pol tabletky) a hotovo, ziadna ceremonia
@svuniecko - potom aj vzniknutú astmu budete "liecit" homeopatikmi? 🙈🙈🙈
@rebellefleur sezónna alergia a astma sú myslím dosť odlišne veci…nehľadám a nežiadam taketo “názory” ale rady a tipy matiek ktoré majú s podobnými vecami skúsenosti. Takže ďakujem
@sona96 prosím ????tak akože človek tu s dobrým úmyslom požiada o nejaké rady a čo sa tu nedozvie že je nezodpovední ???keby to bolo u nás také jednoduché dávno sme na alergilogii. Syn ma fóbiu zo všetkých lekárov. Len návšteva očného a meranie tlaku je nočná mora to nehovorím čo je pri odbere krvy keďže mame diagnózy a rôzne poruchy….a od narodenia sme si preskákali kade čo takže sa mu ani nečudujem že sa boji aj tlakomeru. Tak preto hľadám na sezónnu alergiu ktorá nieje až taká vážna nejaké iné možné spôsoby. Tak ďakujem za radu
@pribinak ja som tiež silný alergik takže viem. A keďže u neho to nie je až také tak ma napadli homeopatiká. Keďže mame rôzne poruchy a diagnózy a hlavne syn ma fobiu z lekárov u nás len meranie tlaku je des hrôza a to nejdem hovoriť čo je pri bráni krvy. Samozrejme keby to bolo hrozne tak letí k dr. Tak ďakujem
Keďže homeopatiká fungujú ako placebo tak to na určité veci môže pomáhať, hlavne tie psychické problémy. Na alergiu sú určené lieky.
Nerozumiem prečo trápite dieťa s alergiou a nedoprajete mu adekvátnu liečbu,odber krvi predsa zvládne.homeopatiká sú strata času a vyhodené peniaze.