Mam 3. mesacneho syna u ktoreho diagnostikovali AE. Nie som stotoznena s tym, ze ho budem donekonecna mazat mastami, ktore mozno zaberu. Ja sama som bola 20 rokov ekzematicka (po prvom porode mi ekzem uplne zmizol). citala som na roznych forach o homeopatii, ktora zabrala. Ak ma niekto skusenost, napiste. budem velmi rada, ak mi pripadne odporucite nejakeho dobreho odbornika. Som z Presova, takze idealne by bolo, ak by to bola vychodna cast republiky. Ak vsak mate inu alternativnu skusenost s liecbou AE, piste... 🙂
@lulu090 nam u dcery homeopatia pomohla. Myslim, ze najlepsie je absolvovat homeopaticke vysetrenie u klasickeho homeopata. Niekedy je vsak tazke urcit spravny liek malinkym detickam, homeopat je tam odkazany najma na vlastne pozorovanie a rozpravanie matky. Kazdopadne by som stavila na registrovanych, vystudovanych homeopatov, ktori sa venuju konstitucnej liecbe. http://www.komorahomeopatov.sk/zoznam-homeopatov Velmi kladne referencie som pocula na Dr. Kolenovu - je z Kosic, myslim, ze by ste to mali blizko http://www.homeopat-kurzy.sk/ Ak by Ta cokolvek zaujimalo, kludne sa ozvi 🙂
@freyjanr liecba homeopatiou je podla mna urcite dobry napad aj v tehotenstve avsak u kvalifikovaneho vystudovaneho homeopata, tak ako som pisala vyssie 🙂
negativny postoj klasickych lekarov voci homeopatii nie je novinkou. Kazdy vsak mame pravo rozhodovat slobodne o svojom zdravi 🙂
@lulu090 v 50% u deti do 5r. ekzem zmizne sam, takze skusast teraz homeo, alebo kortikoidy je priskoro a ked to ma zmiznut tak to pojde samo. Ak sa da udrziavat tak naturalne ale ak nepojde tak su potrebne aj kortikoidy. Tiez mam ekzem ale homeopatika mi nejak extra nepomohli. Teraz kym je maly obliekaj ho do 100% bavlny svetlej, per veci v detskom prasku, nenechaj aby sa spotil, aj stres zhorsuje ekzem, a najme stale ho natieraj aj klasickou modrou indulonou ak to ma mokvave pomaha zinkova mast alebo sudokrem. Ked zacne jest tuhu stravu musis davat vacsi pozor ci neni alergicky na vajicka, orechy, ryby alebo ine potraviny. Prip. daj mu vopred spravit test z krvi. ekzem, alergie, astma spolu suvisia
@lulu090 Homeopatia je pekne sarlatanstvo. Clovek so stipkou rozumu si prejde historiu jej vzniku (financny motiv), dokazy o ucinkoch a pouzivane metody a ak to ma v hlave trochu vysporiadane, tak da od toho ruky prec. Ano, mozes ist za kvazi odbornikmi vo vymyslenej komore ako odporuca @zahira, kde ta otestuju na stupidnom pristroji za 50E, pretoze chuda za to vysolilo 2000E a i ked si podvedome uvedomuje, ze to je blbost, tak sa v tom samo utvrdzuje. Nasledne tam budes musiet pravidelne "prispievat" pri kontrolach, pretoze liecenie je samozrejme dlhodoby proces. Po 2 rokoch zacnu zmeny ako pisala @tova ale ty budes v tom, ze ti pomohli homeopatika, pretoze si nepripustis ze si vyhodila stovky Eur za "lieciva" riedene v nekonecnych/nemeratelnych pomeroch.
Precitaj si zlozenie vybraneho homeopatika, pozri si co znamenaju skratky CH, DH a v akom mnozstve to je v baleni. Ak je tam nejaka zlozka s 9CH ...1,5g tak to znamena ze v baleni mas 1,5 g roztoku zriedeneho v pomere liecivo:voda 1:1000000000000000000 radovo od 5Eur vyzsie
už dávno mala túto dg kamarátkina dcérka,robila jej kúpele z pliev /šupky zo zrna/ mala ich priamo z mlyna,toto jej pomáhalo