Ahojte, moj 2r syncek ma viacpocetnu potravinovu alergiu a este aj HIT. Skusala ste niektora homeopatiu pri takomto probleme u takto maleho dietata? Poprosim pozitivne aj negativne skusenosti. Dakujem 🙂
Chcem len napisat v skratke svoju skusenost so synom. No homeopatia funguje!
Moj syn ked mal rok aj nieco mal atop.ekzem a impetigo. Same antibioticke maste a kortikoidy po ktorych sa vsetko vratilo a dokolecka.. Len homeopatia nam pomohla. Ale skusenost s alergiami nemame...
Drzim palce!
@lucy218
Myslim, pokial mas dobru homeopaticku a pozna dobre stav syna...isla by som do toho. Lebo moj syn mal rok aj nieco a homeopatia pomohla a to bol mladsi ako tvoj. Deti dobre reaguju!
Samozrejme, kazde dieta je ine. A co u jedneho pomoze rychlo u druheho moze pomalsie. Vsetko je to aj o imunite ako takej...
Drzim palce! Krasny dnik
Homeopatia nefunguje. Na medicíne sa nikdy nikdy ale že nikdy homeopatia nespomína ani neštuduje. Nie sú o nej lekárske knihy, ani lekar homeopat neexistuje lebo taký odpor sa ani študovať nedá !!!!
Ja som opisala svoje skusenosti so synom.
A samozrejme farmac.priemysel fungovat musi. Ja nie som proti liekom...ani proti ockovaniu...nie som ten typ. Ved aj moje deti brali antibiotika...ked treba tak treba. Ale mam s homeop.velmi dobre skusenosti. Viem to porovnat. A este moja vlastna skusenost. Som 3 mes.po plastickej operacii a dokonca sam plasticky chirurg mi odporucil urcite homeopatika. Tak ono...su na to rozne pohlady. Dokonca aj od lekarov...
Prajem krasny den a vsetko dobre...
Maja
@lucy218 a berieme homeopatiu, probiotika Gut pro,drahe ale vydrzia aj do roka..po tyzdni ukazkova stolica..Dcerka lepsie spinka..a vyzivove doplnky objednane z internetu,podla doporuceni homeopatky,ktora ma rocne skusenosti v USA,v CR a lieci si sama svoje deti..
Takze som skor nazoru,vyskusat homeopatiu,nez furt samu chemiu,dieta nie je este tak zatoxikovane aby sa nemohol skusit setrnejsi sposob liecenia..ked lieky maju dalsie vedl.ucinky😔
Prosim vas viete mi niekto poradit dobru homeopatiu? Syn po 5 rocnom ockovani stale zihlavka nevieme sa toho zbavit.
@nessmikulova 😂
Homeopatia nefunguje! To je realita...staci si nieco nastudovat