Homeopatia a pani Irena Pená

drkatka
16. júl 2013

Dobry den,chcem sa opytat,ma niekto skusenosti s homeopatkou p.Irenou Penou so Ziliny?Ak sa u nej liecil niekto s ekzemom?Dakujem

mimibb
16. jún 2014

@drkatka Dobry den, chcela by som sa opytat, ci ste vyhladali tuto pani homeopaticku a aka bola Vasa spokojnost? 🙂

smile333
12. jan 2015

Zajtra ku nej ideme s dcérkou 🙂 tiež som zvedavá

smel
9. máj 2015

Dobry den, chcem sa opytat, ako navsteva u homeopatky dopadla. Mozete niekto doporucit nejakeho skuseneho homeopata v Ziline? Dakujem.

tama321
9. máj 2015

@smel Dobrý večer, ja by som velmi homeopatii neverila, funguje ako placebo. Je to proti Bohu, ak ste veriaca. 😉

sonula
9. máj 2015

no ono je to hlavne proti zdravemu rozumu

gabuchah
11. jún 2017

@tama321 proti Bohu ? 😀 ale chodte....byliny by preco inak stvoril? Skir je proti chemii, nemslite? A co take bunky z umelo potratenych deti vo vakcinach, s tym je myslite spokojny? Vy ako veriaca...nevadi vam to?

gabuchah
11. jún 2017

@smile333 akoste dopadli? Tirz tam chceme ist s malou s ekzemom, kedze doktori nejako nevyluecili...pol roka na locoide..:-/

mandala77
11. jún 2017

@gabuchah ona je veľmi fajn. Za mňa skôr Tradičná čínska medicína. I keď je to finančne náročnejšie.

gabuchah
11. jún 2017

@mandala77 no tuto pani mi doporicila sestra, pocula o nej na nejakej prednaske...my byvame este 18km od ziliny, coz je uz takto narocne a ja vysadila pred 4dnami euthyrox, hormon na stitnu zlazu a koi tomu som tam chcela ist...ale malá ma teraz tazke noci...
TCM vobec netusim kde je praktikovana...

mandala77
11. jún 2017

@gabuchah ona je fajn, je precízna. Neviem aké majú homeopati výsledky s exzémom. Tak ju skús a uvidíš. U tej čo chodím na Tčm tam sa aj tak čaká na prvé vyšetrenie aj vyše pol roka.

mariamayi
11. jún 2017

@gabuchah Skutocnost je taka,ze tie byliny sa tam takmer vobec nenachadzaju...obycajny bylinny sirup z lekarne ich ma viac ako homeopatikum.Skuste viac pogooglit,viac sa dozviete...Mam priatelov lekarov,ktori ked studovali ( Kosice a Martin),tak im o homeopatii prednasali profesori,ze je to cisty blud...placebo efekt ako to tu uz niekto pisal. Dokonca som prednedavnom pocula, ze Svetova zdravotnicka organizacia varuje pred ich uzivanim...skusim to najst na nete...Cize neriesim teraz krestanstvo...aj ked si myslim,ze homeopatia zavana okultizmom...ale pisem o zdravotnom hladisku...Na nete je informacii isto kopec...

mandala77
11. jún 2017

@mariamayi ale tu sa nik nepýta na názor na homeopatiu. Pýta sa na konkrétnu vec a nie omáčky čo si kto o tom myslí. Pýtala sa či niekto pozná konkrétnu osobu a či má skúsenosti s liečbou ekzému.

mariamayi
11. jún 2017

http://mojpribeh.sk/pribeh/mudr-emilia-vlckova/
Stoji za to precitat si osobnu skusenost lekarky s homeopatiou....

gabuchah
11. jún 2017

@mariamayi jasne, ze to zdravotnictvo zatracuje..ved by krachlo...
Preto clovek nehlada sarlatanstvo, ale ozaj homeopaticke produkty...
V dnesnej dobe chcu ludia bohatnut na vsetkom....
Homeopatikami sa vyliecilo vela ludi, s chemiou mozno tiez, ale vdaka neziaducim ucinkom si privodili ine neduhy....

gabuchah
11. jún 2017

@mariamayi a okultizmus..to je predovsetkym magia...
Ja som veriaca ale urcite nie podla cirkvy...cirjev ma svojje zakony a tiez nezmysly...to s vierou nema nic..
Kedysi v mene Boha upalovali...Coo s tym mal Boh? Vobec nic...a take kupovanie odpustkov...
Boh je vo vsetkom a v kazdom z nas a ked ma niekto dar liecenia, urcite ho nema iba tak...a s liecitelmi mam bohate skusenosti 🙂

nankab
15. jún 2017

treba skúsiť, poznám pani homeopatku zo seminárov

tama321
15. jún 2017

@gabuchah len ja som nepísala že tam funguju byliny , ale homeopatia funguje ako placebo efekt.

gabuchah
15. jún 2017

@tama321 hej, chapem...pocula som o tom uz od viacerych...
Na dospelych placebo pochopim, samovsugescia ribi divy ale u deti...

myskahryzka
15. jún 2017

@mariamayi Tak asi preto, ze je to taky blud, sa anglicka kralovska rodina lieci vyhradne homeopatikami. Maju tam v palaci svojho osobneho okultistu, co im miesa lieky 😀
Jasne, ze lekari zapadnej mediciny nebudu chvalit alternativnu medicinu. Ved by isli sami proti svojej penazenke.

myskahryzka
15. jún 2017

@gabuchah Aj ja som si "sugesciou" vyliecila zapal priedusiek behom 24 hodin jednym liekom. 😀 Som dobra, asi sa zacnem zivit nejakou tou sugesciou. Ked uz viem vsugerovat sebe, tak zajtra skusim vsugerovat sefovi vyssi plat. Aj moj syn si v 9 rokoch vsugeroval vyliecenie hnisavej anginy behom 48 hodin s Miristikou a Sinapisom, 🙂 A lekarka mu na to predpisala antibiotika na 3 tyzdne 😨

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabuchah
15. jún 2017

@myskahryzka 😀 to sa mbe este nepodarilo 😀 iba raz som si vsugerovala, ze mi z vodky nic nebude a behom dna som vypila liter 😀 mala som dvadsat a i ked mi ozaj nic nebolo, zabudla som si vsugerovat aj den po 😀

Inak...farmac.su dobre, pokial su predpisane tie co maju byt...

havefaith
28. aug 2024

@tama321 čo je na nej proti Bohu? O tom, že to je placebo, nejdem diskutovať, to vyjadrenie je len prejav Vašej obmedzenej schopnosti chápať

tama321
28. aug 2024

@havefaith -Skúste na Facebooku pozrieť Slovenský dohovor za rodinu, veľa tam o tom je 🙂
Jediný kontakt s liečiteľom spôsobil dlhoročné zdravotné problémy
dobrý úmysel konať dobro druhým využíva diabol a ponúka okultizmus, mágiu, veštectvo, špiritizmus ktoré dovedú nakoniec každého do jeho spárov
- joga, terapia tmou, reiki, Firewalk, šamanizmus, metóda Wim Hoff, práca s kyvadlom, veštenie, telekinéza, levitácia, astrálne putovanie, automatické písmo, numerológia, tarokové karty, astrológia, prútikárstvo, homeopatia, Nevýchova, Silvová metóda, Autogénny tréning to je len krátky zoznam ciest, ako sa dostať do duchovných problémov a vstúpiť do teritória diabla
- všetky tieto metódy ponúkajú človeku myšlienku, ktorá zaznela z úst diabla už v Rajskej záhrade: " Budete ako Boh "
recept ako sa dostať z okultizmu - prerušiť akékoľvek kontakty, spáliť a zničiť knihy a predmety spojené s okultizmom, vyspovedať sa s toho, co sme spáchali my a zriecť sa toho, čo bolo spáchané na nás, veľká pomoc je Mariánska úcta a zasvätenie sa Panne Márii.
- keď človek začne čítať Písmo Sväté, ezoteriku a ostatné falošné spirituality môže hodiť do koša. Všetko čo potrebujete v tomto živote nájdete v Písme