@kucharka ahoj ja som k nemu zašla na odporúčanie mojej švagrinej. Tá k nemu chodí aj so synovcom a im pomohol. Ja som u neho bola iba raz pretože má vraj úspechy s liečbou neplodnosti. dal mi 5ks homeopatických guličiek a zajtra si idem dať práve druhú. 🙂
@leamax tak názov netuším, ale nie sú to bežne dostateľné v lekárni. Už mi dal druhú dávku, ale zatiaľ nič ☹ Vravel, že má 60 - 70% úspešnosť s liečbou neplodnosti
@zuzanka.h takze mas len dva druhy, ja miesam 4 rozne, tak ale ja musim dat najskor organizmus do poriadku. nevadi, aj tak dakujem a drzim prsty, nech pomozu 🙂
@zuzanka.h nie, nie, ani neviem, kde on je. ja som sa len chcela informovat, ze co a ci vobec existuju homeo na podporu plodnosti. a som rada, ze existuju 🙂
@leamax on je v brezovej pod bradlom. Mala som na neho odporúčanie. Na prvýkrát som tam bola 50 min. a on sa ma všeličo pýtal. A snažil sa ma diagnostikovať 🙂
@zuzanka.h ja som bola v BA u homeopatky. zatial teda len raz a to som tam bola 3hod. tiez sa ma vselico vypytovala a diagnostikovala ma a potom mi urobila akupunkturu. ja verim, ze tieto homeo pomozu k nasmu vytuzenemu babenku 😵 😵 😵
@zuzanka.h Ahoj.Ja navštevujem dr.Tibenského,chodím k nemu 2,5 roka.Zaujímal by ma názor aj ostatných,hlavne či im pomohol.Ty k nemu chodíš?