Ahojte skúšali ste niektorá riešiť problémy s homeopatom ? Nejaké odporúčania na niekoho ? Pomohlo to a ako to prebieha ? 🙏
za nás pomohla, a pár detom tiež
@sara07 a aké problému ste s deťmi riešili ?
keď som bola puberťáčka, pomohlo mi to, otcovho kolegu manželka je/bola detská lekárka a zároveň robila homeo. Teraz, ako dospelá, som chodila k jednej, riešili sme to asi pol roka a nič, to, čo mi dávala nepomohlo. Najskôr sme mali prvé stretnutie, kde som jej povedala, aké mám problémy, veľa sa vypytovala, niečo mi dala, potom boli kontroly, kde ma vždy hodinu spovedala. Nechala som tam kopu peňazí a nič z toho. Viac mi pomáhalo, keď som chodila do Energy klubu, doteraz používam ich prípravky, aj pre deti, aj mama tam chodí. Na istý čas som sa úplne zbavila príznakov alergie a deti nebývajú v škole/škôlke choré. A ak aj dačo chytia, za 2-4 dni sú v pohode.
@maturielka adhd, vyberovost jedal pri pas, expresivna dysfazia
Chcel som homeopaticku antikoncepciu, ale vraj take nerobia...
@maturielka ja som riesila pred vyse 20 rokmi. Vyplnila som dotaznik s otazkami, na vysetrenie sa so mnou dalej rozpravala skoro 2 hodiny a nasledne podala liek. U mna sa ucinok dostavil okamzite. Na kontrole mi ho podala este raz v silnejsej potencii. Odvtedy som tento konkretny problem uz nastastie nemala. Ja som bola u MUDr. Sivekovej (BA). Urcite to vsak nefunguje u kazdeho, bol u nej aj kolegynin manzel a on nemal pocit, ze mu pomohla.