Prosim poradte mi kontakt na dobreho homeopata, ktory lieci aj deti. Dakujem
@lenkanl skus pohladat v slovenskej komore homeopatov, pripadne sa oputaj v skupine homeopatickej
@denissa007 skusim vdaka
skús v skupine "Homeopatia pre celú rodinu". Nedaj sa odradiť mne tiež pomohola aj dcére. Manžel bol tiež skeptik voči nej a tiež mu pomohla 😉
@hankano a ako je podla teba mozne ze velakrat homeopatika ako camillia, viburcol pomahaju malym detom ked idu zuby a maju nekludny spanok. Take mimco predsa nema autosugesciu aby same seba presvedcilo, ze mu homeopatikum zabera.
Ja som toho nazoru, ze treba skusit. Ked to nepomoze, aspon to neublizi a budem mat kludne svedomie, ze som urobila maximum.
Brat mi zomrel v 29 rokoch na rakovinu a ano aj s nim sme chodili po lieciteloch a skusali rozne alternativne moznosti a aj ked to skoncilo tak ako to skoncilo, nadej mi to nevzalo, ze alternativna medicina moze zabrat lepsie nez klasicka.
@lenkanl su veci ktore ostatnym nevysvetlis, urcite treba vyskusat vsetko, my doma ine ako homeo nepouzivame, ako ti tu vyssie radili nedaj sa odradit
@lenkanl Monika Polakovičová v Trenčíne
@tinaa64 teraz si zranila moju dušičku :D Prečo by som na verejne dostupné fórum nemohla napísať svoj názor? Ak sa to niekomu nepáči nech si naprogramuje súkromné fórum alebo nech nepíše na verejné. Mala som rozpísaný komentár, kde som reagovala na viaceré z Vás ohľadom týchto homeopatických blbostí, ale povedala som si... na čo? Aj tak vám rozumu do hlavy neprilejem 🙂 Len je smutné, že to pomaly vštepujete deťom a z nich pomaly vyrastú rovnaké všetkémuuveriace bytosti, ako ste vy (homeopati). Veríte aj vešticiam, numerológom, astrológom a pod. srandám?
@hankano mozes mat svoj nazor..nikto ti ho neberie..ale autorka sa pytala na konkretneho homeopata a nie na to co si kto o homeopatii mysli....takze ak nemas nic k teme tak na co pises...??a nepotrebujem ranit ziadnu dusicku...a ano verim podobnym srandam a nie nepotrebujem ziadneho psychiatra...zi a nechaj zit...kazdy veri v nieco ine..mas s tym problem??
@lenkanl "Take mimco predsa nema autosugesciu aby same seba presvedcilo, ze mu homeopatikum zabera." - to je klamstvo. Placebo zabera nielen na deti - dokonca ma silnejsi ucinok ak maju menej ako 12 rokov a zabera aj na zvierata:
https://www.nature.com/articles/pr201366
https://www.sciencedirect.com/science/article/a...
Takze namiesto drahych cukrikov zvanych homeopatika mozes kupit lacnejsie tiktaky s rovnakym ucinkom.
Myslím, že ľuďom čo zháňaju homeopata by sa skôr hodil psychiater