ahojte, idem davat synceka detoxikovat homeopatickym detoxom potencovanou vakcinou, po mmr ockovani stagnuje v reci...
nemali ste rovnaky problem, ze vase dietatko po tomto ockovani stagnovalo v reci, pomohol mu tento detox? nemalo ziadne negativne ucinky?
@luisiana12 ahoj o aky detox ide??? my mmr ockovanie zatial nemame,,,,, mame ho uz rok odlozene,,,,a dokine sa vyhybame oblukom,,,
@luisiana12 my sme detoxikovali po hexa+prevenar a áno je dosť prípadov kedy deti prestanú po tomto očkovaní hovoriť.a začína ich byť čoraz viac a niektoré prestanú aj chodiť ☹
@luisiana12
@pajka7 nasi tiez prestali hovorit. starsi dostal mmr kvoli zdravotnemu stavu az ako 4 rocny, tam to bolo uplne markatne viditelne.
homeo detox pomocou potencovania neschvalujem, precitala som si viac krat postup, nevidim v tom logiku, ale ved skusit mozete.
my sme cistili telo inak
@luisiana12 To, ze stagnuje v reci nemusi byt len dosledkom ockovania. V jeho veku je to celkom normalne, deti sa niekedy vyvyjaju skokmi... Ako dlho to trva? Ako dlho od ockovania? Iba nepostupuje v reci? Alebo uz nehovori to, co volakedy vedel?
Ono sa ale tazko dokazuje, ze nejaky problem bol dosledkom ockovania...
Ja mam uz sice vacsie deti, ale fakt mam z tych ockovani divne pocity... 🙄
Neplas sa, mozno to naozaj nic nie je...
..............uz viackrat sa mamicky stazovali, ze po mmr ockovani deti prestali hovorit, a tusim jedna aj po hexe...... tak, ja sa necudujem........tri choroby naraz vpravit do maleho telicka, to je uzplne proti prirode, v Japonsku to rozdelili na jednotlive vakciny, co je uz logickejsie a znesitelnejsie. Skus nakuknut do inychtem o ockvani, napr priznaky po ockovani, tam to bolo, myslim pisane...
no baby, nikdy nebol velky recnik to je pravda, ale po tom mmr prestal uplne blabotat cca. na 3 mesiace, len na vsetko hmkal a ukazoval, uz sa to potom zlepsilo, aj si spomenul na tych par slovicok co vedel pred tym ockovanim a postupne pridava dalsie no veeeemi pomalicky, z coho sa najviac tesim tak tie svoje hatlaniny si blaboce, lebo to po tom ockovani prestalo, tak hadam sa nanovo rozbehne, aj ked je s recou pozadu o dost oproti rovesnikom, aj mi je smutno, ked pocujem ine deticky uz pekne hovorit...verim, ze ten detox mu len a len pomoze...
@gretka2 no vsak to, ze nikto mi nepovie na stopro ze to bolo ockovanim. podla pediatricky nemam porovnavat s inymi detmi, ze kazde sa vyvija inak, co viem ze je samozrejme pravda, ale rada by som s nim uz pokecala trosku......
ja vsade citam same negativa na MMR vakcinu, ze ma to zacina desit...caka nas to v maji 😒 Je to naozaj nasledok ockovania?