Ahojte, predvčerom som si pilnikovala nechty a nechtiac som si prešla s pilníkom po prste a o dva dni na to sa mi spravil ako keby hnis alebo neviem čo to môže byť. Skúšala som si to vytlačiť ale ide mi iba krv a dosť to bolí.
Kúp si Betadine, potri, prelep a keď sa to do 2 dní nezlepší, tak choď k doktorovi
@kristina651 musis si tam dat dezinfekciu a skusit si to sterilnou ihlou alebo normalnou ihlou v ohni vydezinfikovanej prepichnut. A stale dezinfikovat. Ak to neprejde do troch dni k lekarovi. Drzim palce.
@renatka100 dávala som si na to dezinfekciu a tiež som si to prepichovala sterilnou ihlou a ani ma to nebolelo iba krv sa mi spustila a nič viac
@kristina651 mas framykoinovu mast? Asi ti noc ine ani u lekara nedaju
mala som ,dala som zovrieť vodu a prst som omočila do vriacej vody niekoľkokrát počas dňa...za dva dni prst vyliečený...
Skus zohnat jozefkove lalie, su to biele lalie nalozene v liehu alebo vodke. Je to taka babkovska medicina, ale na zapalene miesta je najlepsia.
Pilnik pravidelne dezinfikovat a na prst Visnevskeho roztok.
Skús jarčekovú masť
@kristina651 ahoj. uvar si repík a moč si to aj 5x dennne, ver mi, pomôže ti to. ;)
@klaudia_kaja bola som s tým na chirurgii, tam mi to iba s manikurovými nožničkami vystrihli bez injekcií a narástlo mi to znova tak som išla zas spravil to isté a nakoniec svokra mi vybavila známeho plastického chirurga a on mi pekne pichol injekciu a vyrezal, že to bolo dosť hlboké to "divé mäso" mala som to mesiac na prste a teraz uz sa mi prst pekne hojí
@kristina651 👍👍 jedna z mála, ktorá dá vedieť ako to dopadlo 😉
@kristina651 tak to je super. Ale ver ze repik je velmi liecivy na zapali alebo hnisajuce vačky na prstoch. Pekny den 🙂
Nevyzera to ako hnis...Skor nieco ako herpes alebo nieco napodobne...Mne sa par krat stalo, ze tiez ked som si pilnikovala nechty nechtiac som si napr.zapichla viac do nechta, spuchol prst, cervena farba a hrozne som citila pulz, bolest, ale takto to nevyzeralo....Nieco si si tam zaniesla...