ahojte mam bradavicu na viecku a prstoch a docitala som sa ze hliva pomaha, no uz ju beriem asi 3 tyzdne a nic bez zmeny :/ co ucinne by ste este odporucili ?
@leyla97 skús ešte vydržať. Akú užívaš? Ja som brala od Terezie, ale nepamätám si ako dlho. Ale pomohla zatiaľ každému, o kom viem, že skúšal.
@egonsk asi preto, že bradavica nie je znamienko a je rozdiel brat ju dlhodobo a pravidelne a spraviť si raz za týždeň polievku či praženicu. Akože v poslednej dobe je pomaly fakt každý tvoj príspevok od veci.
@kristiii prepac, je mi luto, ze som ta sklamal svojimi prispevkami v poslednu dobu, asi to spsobuje to vysoke teplo za posledne dni 😁
Kazdopadne hliva, ktoru zrejme autorka uziva vo forme tabliet, iba podporuje zlepsenie imunity (betaglukanom a dalsimi prvkami), ale bradavice sa vobec neodstrania nou, dokazu sa zredukovat, ak ma organizmus dostatocne silnu imunitu a vie proti nim zabojovat. Tu ale je skor otazka, aku ma autorka teda imunitu, ci si dala pred zacatim tejto "liecby" u lekarky spravit aspon testy, ze ci ma vsetky potrebne latky v krvi ok a iba imunitu celkovu potrebuje posilnit. Lebo ak to nespravila a ma v niecom slabu stranku, moze ju jest aj na kila a efekt (okrem prazdnejsej penazenky) sa jej nedostavi.
@egonsk nikto zo známych si žiadne testy robiť nedával, ani ja a bradavice nám vďaka hlive pomizli. Syna som trápila duofilmom, brat chodil na vypaľovanie, ja som mala bradavicu od detstva a nikomu nič nezabralo, až na radu kamarátky práve hliva. Bradavice sú vírusové ochorenie spôsobené práve oslabenou imunitou, čiže áno, presne preto hliva funguje 😉
Mne hliva ustricová veľmi pomohla, na nohách som mala strašne veľké, hlboké bradavice, chodila som ich vypalovat dusikom viac ako 2 roky a výsledok žiadny. Potom som začala užívať hlivu ustricovú z Terézie a tá mi veľmi pomohla a bradavice mi úplne zmizli. Ale užívala som ju dlhodobo možno aj rok aj viac. Po pár mesiacoch som si všimla, že začínajú ubúdať. Po 3 týždňoch je ešte skoro na nejaké výsledky. Užívaj ju naďalej a uvidíš, že pomôže. Ja som popritom používala ešte aj kolodium a máčala nohy v slanej vode a vyskrabkavala, čo išlo dolu.
a nevrati sa ta bradavica, ked uz potom hlivu clovek neberie?
@miskajerry mne sa zatiaľ žiadna nevrátila, ale užívala som ju ešte dlhšie potom ako zmizla aj posledná
@miskajerry ani mne sa nevrátila ani synovi. Teda synovi sa spravila na chodidle minule leto (asi po 10 rokoch), tak sme zas nasadili hlivu a zas má pokoj.
@leyla97 a ako ju beries? mne chuti v prazenici, ale aj polievka je mnam 🙂 Ale zeby mi niekedy zmizlo nejake znamienko to si rozhodne nepamatam 😉😄