Dobry den
Hľadám liečiteľa alebo niekoho kto by mi vedel pomoc s urieknutim bábätká. Najlepšie okolo PN, TO, HC
Neviem aký je problém s dieťaťom, ale určite nie je urieknute...
@paulinkaa2 nemam ako poradit.. ale mozem sa spytat ako ste prisli na to ze je urieknute ?
Nechcem vyvolavat hadky len by ma to fakt zaujimalo..
Každý verí čomu sám chce .
Poradiť neviem , nemám skúsenosť a ani na take veci neverím 🤷🏼♀️
Jezismaria,to sa neda ani citat,vsak ona sa nepyta,kto na to veri a kto nie.preco ma kazdy v tejto dobe potrebu presviedcat o svojom zarucene pravdivom nazore.a zosmiesnovat,pokial nase nazory nie su identicke.
Môj otec je exaktný vedec, avsak, keď bola sestra mala, v elektricke na ňu cumel nejaký chlap. Odvtedy sestra 3 dni plakala a nevedela sa utisit, tak ju poobtierali jej ocuranou plienkou a naraz bolo po probléme, takze aj môj otec pripustil, že aj keď na take veci nezvykne verit, možno “z oci” mala. My tak dva týždne dozadu. Nasťahovali sa vedľa nás susedia, ktorí sa došli predstavit a od vtedy nám vecer dcéra nechce spat a to 17 mesiacov ju stačilo dat o 19tej do postielky, odist prec a spala. Teraz nám vyrevuje a nechce spat aj do 23tej. Už tiež uvažujeme, či nemá z oci a je to presne od toho dňa, lebo ešte sme si s mužom vtipkovali, že Zrovna, ako sa prvy deň nasťahovali, tak im robi diskotéku, lebo predchádzajúci susedia ani nevedeli, že mame dieťa, lebo ona sa ani v noci nezobudila..
@paulinkaa2 ako písala pani hore kúpte si čistec v lekárni a umyť bábätko. Dospelím to pomáha že vraj už som o tom počula viac krát.
Proti urieknutiu by som nikdy nehľadala liečiteľa ani podobných, lebo cez liečiteľov a podobné tieto praktiky sa otvárate zlým silám a v živote to potom tie deti môžu pocítiť aj keď sa im možno teraz na chvíľu uľaví. Ja by som zašla za kňazom a s ním sa o tom poradila.
Neverila som, pokým som sama nezažila. Nikdy ma hlava nebokievala, no raz som cestovala vlakom, oproti sedel pan s takým prenikavým pohľadom. Prišlo mi zle, bolest hlavy a zle od žalúdka. Na lavičke vedľa v dome kde bývame, sedela suseda, staršia pani. Opýtala sa ma, že čo mi je, tak som jej povedala. Poradila mi, nech sa utriem opakom pyžamá.... Pomohlo, o pol hodiny mi nič nebolo.
Možno to bola len zhoda náhod, možno nie...
@paulinkaa2 mne babka radila že keď idem niekam medzi ludi s malou mám ju po tvári poutierat opakom tielka,tricka,pyzama
a tiez som pocula ze vykupat a vyoblievat dieťa cistcom
Napíš mi ak ešte nemáš riešenie, poradím ti ako to robím ja ak má syn "problémy".. .
@peter952 niekto veri v urieknutie a niekto,ze neockovanie spasi cely svet.treba zaockovat a potom behat s kurou pod pazuchou,vraj su potom neziaduce ucinky minimalne.;))
@paulinkaa2 vy máte možnosť jej pomôcť aj bez pomoci liečiteľa. Modlite sa za ňu, žehnajte ju, ak máte svätenú vodu tak aj tou... Nezačínajte si s mágiou
...nam pomáha aj zapáliť 9 zápaliek,sfuknut a nasmerovat dym na osobu alebo dieta,aby sa nadychli tej siry. Aj ta ocurana plienka pomáha 😊
@paulinkaa2 dakujem za všetky rady. Okupali sme v cistci. Uvidime co bude dalej. Mala je na toto hakliva. Sama som neverila tomu ze moze 1 pohlad takto vplyvat.
A tí čo ste majú múdre reči starajte sa o svoj tanier keď nehovorite k veci. Ja vám tiež nepíšem proti srsti
Mamicke treba psychiatra.
Som na to hakliva aj ja, väčšinou keď cestujem, začne mi byť divne, zle od žalúdka, začne sa mi zívať, už viem že je zle potom, nebohá babka mi vravela hankami na rukách si pretri spánky na hlave, silno a v duchu si vrav nech ťa opustí zlá sila, zaberá to, kto nezažil nepochopí
@paulinkaa2
Každý na niečo verí..
Ako písali vyššie buď umyť očuranou plienkou alebo oblízať oči...
Pomáha červená maškička na kočíku alebo červená šnúrka na ruke bábätka.
...inac aj mne bolo niekoľkokrát zle-mala som slabe a mäkké ruky aj nohy (nemohla som ani stat a bolo mi na odpadnutie),točila sa mi hlava a strasne sa mi zivalo zároveň. Tu nepomohlo ani napiť sa vody,ani sadnúť si a lahnut-jedine tie zapalky 🙄 urobila som tak a pomohlo to az keď dana osoba odišla...
Nam pomohlo ocikanu plienku prilozit na licka, sekunda-dve a bolo konecne po zufalom placi. Mali sme z danej osoby viaceri zly pocit, od prvej chvile. Kto nezazil, nepochopi.
@stanulienkat asi skôr tebe. Nemiesam sa do reči keď nemám co povedat!!!
je pokrstene? :D
Paneboze ved sa pyta len ... kup ocistec 😉
@paulinkaa2 ten čistec je zázračná bylina ,ktorá pomáha naozaj ,ale nestačí iba raz umyť ,ale kým voda nebude čistá ,kto toto neuvidí tak ani neuverí...podľa návodu uvarte vo vode ,treba precediť a ten ( odvar ) alebo ako to nazvať ...keď už bude vlažný , ale nie studený tak dajte maličké do vane a tak ho poumyvajte všade ,ak má z očí alebo niečo podobné , ta voda sa tak akoby zrazí alebo sú v nej kúsky plávajúcej špiny ,to uvidíte sama ,ak sa to urobí ,treba to opakovať až kým voda nebude taká čistá ,akú ste tam naliali . Ja sa toho aj trošku napijem ,prečistí to aj čreva ( samozrejme ešte čistého odvaru ) ak bábätko sa umyje v tom a ta voda bude čistá ,tak môžte byť kľudná ,treba dôvod plaču hľadať inde
@paulinkaa2 toto v pohode dáš doma sama. Nam čistec nezabral úplne, ale pocikana plienka v zlomku sekundy.... Teda troch sekúnd 😂 dávala som potom vždy niečo červené na synčeka alebo na kočík, tiež to nezabralo úplne, ale už to nikdy potom nevygradovalo až do takých extremov ako na začiatku. A treba čas... Dieťatko čím bude staršie, tým bude odolnejšie, môj syncek prestal reagovať na "dotyčného", až keď mal cca 5 rokov. Neboj, zvladnete to ❤️ u detí je toto bežné 😉
V lekarni kupit cistec a umyt v tom babatko.zvykne pomoct.