Himalajské Ayurvedské čaje - skúsenosti?

zvieratko31
7. mar 2020

Ahojte,
pýtam sa na tieto čaje https://www.everest-ayurveda.sk/ pretože mám od pár ľudí referencie, že pomohli. Ja som skúšala podstivo VIDANGA (na chudnutie) a samozrejme, nepomohol mi schudnúť len tým, že som ho pila. No každopádne som mala mešiu chuť na jedlo, predtým som "žrala" všetko čo mi pod ruku upišlo a po tomto čaji sa to veru zmenilo. No potom som ho užívať prestala, už neviem, z akého dôvodu. Kamoške pomohol zasa GOKSHURA s chrbticou.
Budem rada, keby ste mali niekto nejakú skúsenosť. Ja rozmýšľam nad čajom NAGARA na Lymfatický systém a teda aj proti celulitíde https://www.everest-ayurveda.sk/e-shop/himalajs...
Ďakujem

gaaaa
7. mar 2020

Mne odporučili na cystu na vaječníku pila som dlhšie a nepomohol.

sara07
7. mar 2020

@gaaaa na vstrebanie cysty čaj to moc nefunguje bud sa strebe sama alebo nie

sara07
7. mar 2020

ja som brala rozličné a mne sa pozdávali , teraz mám od inej značky a to ked mám tažky den tak to ma dá super do takej pohody
za mna ano, ja často siahnem po nich aj ked chut teda desna doslova

gaaaa
7. mar 2020

@sara07 Viem mám skúsenosti.Známej zasa pomohol na cysty.

sunny8
7. mar 2020

Na zuby mi pomohol 🙂 neviem presne ako sa volal ale zápal mi zmizol aj bolesť aj krvácanie a krčky už nemám odhalené

zvieratko31
autor
7. mar 2020

@sara07 To máš pravdu, chuť hrozná. Konkrétne ten Vidanga ma pekne štípal na jazyku a bez medu by som ho veru nevypila.. ja pôjdem asi do toho "proticelulitídového" a hlavne dám veľkú STOPKU sladkému a keď bude nejaký záchvat, kúpim si tú Lindt moc percentnú alebo nejakú sladenú Stéviou. No bojím sa, že bude močopudný.
@sunny8 Tak to je super ☺

zvieratko31
autor
18. júl 2021

Ahojte, nemáte skúsenosť aj s týmito čajmi na psychiku? Napr. Jatamansi, Vata tea, Ashwagandha. Kúpim si asi ten Vata, pozdáva sa mi najviac na moje úzkosti a strach...

vratik86
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
niki264
23. jan 2023

@sunny8 dobrý deñ, môžem sa opýtať ako dlho ste ho pili kým začal účinkovať na zuby?