Ahojte maminy, prosim poradte ktore etericke oleje su lepsie do difuzera Hanus ci Manufaktura? Hladam najlepsiu nahradu za doTerra. Pripadne poradte inu znacku 😉 dakujem za rady a tipy
ja som s olejčekmi od Hanus max. spokojná... vždy si urobím poriadnu zásobu hlavne na zimu.... momentálne mi tu vonia bergamot
@reka89 ja ich používam asi všade kde sa dá 🙂 mám aj aromalampu páči sa mi ten ohník keď to v zime horí, aj difúzer - ten mám v spálni, a dokonca ich dávam aj do vodného vysávača keď vysávam.... teraz som tehu tak som brala také ktoré sa môžu aj teraz... bargamot, jedľa, citronela, céder, fenikel.... milujem levanduľu, čajovník, eukalyptus.... na stránke máš pekne vypísané na čo sa silice používajú
Ahojte baby, prosim aj ja o radu. Ja som tiez skusila kvapky HANUS a zatial oki, az na to ze akoby mi od kvapiek uplne zasiel difuzer. som rozmyslala ci to nei su nejake nekvalitne oleje abo nieco, ale priznam sa ze difuzer mam z aliexpresu, tak ci tam moze byt problem... uz som objednala druhy, prisiel mi, bol v poriadku a rano som ho nasla puknuty, nechapem, ci dietky nechtiac udreli do neho alebo co.... tak ci ste len nemali skusenocti ze by nejako tieto hanus kvapky mohli robit neplechu v difuzeri 🙂 dakujem 🙂
ja som zacala pouzivat Nobilis Tilia, zatial som velmi spokojna.