Pomohol niekomu tento doplnok? Aké mal na vás účinky?
@kacena4 na čo je dobrý?
@anketkarka precitaj si pribalovy letak
Najskor si vyberies pripravok a potom zistijes na co je? Trochu odveci postup, nie?
na slabšie depresie
Ja som asi imunna, mne teda neposobil vobec
Chcel som skusit pri atakoch a uzkostiach ale neskusil som neviem teda ci pomaha
@vanilkovazmrzka mne ho predpísal lekár. Ale nechápem na čo. Mám problém s trávením.
@anketkarka ma uvolnujuce ucinky, ja ho uzivam pri problemoch s platnickami, ked ma sekne. Ale to beriem vtedy vyssie davky, 6 ks denne
@mamatroch tak to potom myslel asi na chrbticu, tiež mám občas bolesti. Ale seknúť ma neseklo.Takže pomáha, že nemusíš zobrať tabletku od bolesti potom? Mám problémy s travením a mám preto rešpekt pred chémiou, ktorú do tela dám. Idem radšej na masáž.
ja som to mala ako decko,lebo som si obhrýzala nechty 😂 nejak to nefungovalo.
Inak sa to užíva aj pri "seknutí",uvoľńuje svaly.
@anketkarka nie,proti bolesti neúčinkuje...a mne neúčinkuje ani na uvolnenie svalov
@anketkarka netreba mať veľa Filipa, keď pôsobí uvoľňujúco na svalstvo tak pôsobí aj na žalúdok aj. na ukludnenie.Niekoho boli žalúdok z nervov, ale mne pomáha, keď som seknuta na noc tabletku
@luccija svalovina žalúdka je úplne iny druh svalstva ako chrbtica. Žalúdok neboli pre to, že ztuhol. Tak neviem akého Filipa.
Možno sa tu dozviem, či niekomu nezhoršil problém s travením.
Ja som ho mala ,ked ma boleli krize..je to na uvolnenie svalov a segra to prespisali proti stresu haha
@belasy_motylik ďakujem. Toto veľmi pomohlo.
Mne ho pichali infúzne, keď som bola v nemocke s problémami s trávením. A potom som ho ešte chvíľu užívala aj po prepustení domov v tabletkách.
@anketkarka ideš si svoje...dáva sa na uvoľnenie to je jedno či chrbta, žalúdka dobre vieš, že niekto, keď má stres nevie jesť boli ho žalúdok, druha dostane migrénu.Dostala si ho tak ho ber.
Ale ano aj žalúdok sa stiahne od nervov
Tak isto, keď má niekto bolestivý menzes viac pomáhajú lieky na uvoľnenie svalstva ako analgetika
@anketkarka Vies co, mna ked sekne, tak to beriem tyzden-dva take kombo liekov, ze dovi-dopo. Guajacuran je len jeden z nich (inak na chrbticu si mozes k nemu pridat i magnezium, mne osobne najviac pomaha Magnerot). Zavisi od toho ako velmi Ta boli chrbat, ked lieky od bolesti nie su nutne, tiez by som ich len tak nejedla.
Ked beriem vela liekov, kvoli zaludku si na lacno davam Nolpaza, je na predpis tusim, ale chrani sliznicu zaludka.
Ja si ho davam na noc ked ma sekne + ponahrievam elektickym vankusom. Ono to ale vsetko spolu suvisi. Mam sice poskodene platnicky, ale problemy s nimi mavam hlavne v case, ked mam viac stresu, vtedy som cela v takom krci, bolia ma klby, sekne ma v krizoch alebo v krku, zacnem mat zaludocne tazkosti.....
Mne nepomohol absolútne. Ani čo sa týka svalovej bolesti, ani čo sa týka nervozity alebo ako to povedať. Ani 3 naraz na mňa nemali nijaký účinok 🙈 akw vzhľadom na moje zdr.problémy som zvyknutá na iné "kalibre", takže zrejme mne nič voľnopredajné nezaberie. Treba vyskúšať
@anketkarka ja som to dostala na priserne stuhnute a bolave sedacie svaly. Vyssie davky a pomohlo uvolnit. Predtym mi dali silne lieky proti bolesti, co mi sposobili gastritidu. Guajacuran mi pomohol bez vedlajsich ucinkov. Nemala som pocit, ze by mi nejako ovplyvnoval nervy, ale asi na kazdeho zabera inak, kedze moj znamy uz po jednej tablete vraj "odpadaval" v zmysle, ze sa mu chcelo spat a oblbovalo ho (pisane v letaku, ze radsej nesoferovat, ja by som ale kludne mohla🙂. Takze za mna na stuhnute svaly, spazmy, atd. - vyborny.
nie je to doplnok je to liek a ano pomaha