Green Ways jačmeň a chlorela

katarina0123
12. feb 2023

Ahojte,
prosím Vás je tu niekto, kto tieto produkty dlhodobo užíva a pomohli mu, pripadne zhoršili stav? Boli nám odporučené známou ale sú dosť drahé. Čítala som aj zlé recenzie, že podporujú rakovinu, že niekto mal zanesené črevá baktériami po týchto produktoch.
Manžel má long covidový syndróm. Sme zúfalí. Pridružila sa mu silná alergia, histaminova intolerancia, pribudli mu lieky na srdce, na cholesterol celkovo je z neho iný človek, človek bez života, energie.
Vyskúšali sme už mnoho vecí počas 1roku,stav sa nezlepšil.

PROSIM LEN TÍ ČO STE UŽÍVALI. IDE O VÁŽNY STAV.
Ďakujem 🙏

gag11
18. feb 2023

@katarina0123 dobrý deň, ja beriem už dlhšie hlavne jačmeň lebo mi chutí, zatiaľ som sa nestretla s negatívnymi skúsenosťami, skôr s pozitívnymi, ako to väčšine ľudí pomohlo. Tiež ich zvyknem odporúčať. Viete mi prosím dať zdroj, kde ste čítala o tom zaneseni čriev, lebo tiez ma na to upozornila znama, že niektorým ľuďom z jačmeňa vznika pleseň v tele. Aj keď zelene potraviny by mali skôr očisťovať telo.

danielockazihlavka
28. feb 2023

GW patria k najčistejším produktom na trhu. Čistia telo a zároveň vyživujú. Treba sa spojiť s dobrým poradcom, ktorý všetko pekne vysvetlí a hlavne nastaví to správne dávkovanie, keďže má manžel dosť závažne ťažkosti.

dominikabb
25. jan 2024

GW zelené potraviny sú to najlepšie čo ma stretlo. Dlho ma trápila oslabená imunita, neustále mi lekár predpisoval ATB, mne sa tým pádom všetko zdravé v črevách poničilo a objavili sa u mňa aj parazity - mrle. Lieky ich na chvíľu utlmili ale po dvoch mesiacoch sa opäť vrátili. No čisté zúfalstvo...kto toto nezažije opakovane tak nepochopí. VYskúšala som niekoľko kúr proti parazitom, vyhodila niekolko sto eur a nič nepomohlo. Nakoniec som sa dostala k ZP. Zobrala som poslednú tabletku Vermoxu proti mrliam a nasadila ich. PO dvoch mesiacoch ma opäť vystrašili , ale môj poradca mi odporučil zvýšiť dávku na 90 tbl denne a 3 lyžice jačmeňa. Okrem iného som sa dostala k éterickým olejom a z nich som užívala niektoré aj vnútorne. Ja môjmu doktorovi už nedôverujem, mal to celé na saláme. Stále mi len kázal umývať ruky. Divné mi bolo, prečo môj imunitný systém nedokáže proti tým mrchám bojovať. JA, taký čistotný človek.... No ale odpoved som si domyslela postupne... Rozbitý mikrobiom - žiadna odolnosť a imunita. . Každý kto sa ma opýta na ZP mu poviem nech ide do toho. Ak máte chronické problémy ako ja, je to zo začiatku finančne náročnejšie, ale časom sa kľudne dajú znížiť dávky..