Goji sirup

zuzka153
24. jan 2017

Dobry den.Prosim Vas ma tu nejaka mamina skusenosti s Goji sirupom ?Davate ho aj detom?Dostali sme ho ako darcek ja ho pijem je sice pisane ze ho mozu ale aj tak bz som sa s vami chcela podelit o skusenosti ci ho niekto dava detom ci je to ozaj pre nich dobre.Dakujem za radu

baklik
21. okt 2017

Ma niekto skusenosti?

slnieckoja
26. okt 2017

My skúsenosť mame . Do troch rokov nieje vhodne podávať deťom goji . Od troch rokov sa podáva jedna tretina dávky . Kustovnica čínska obsahuje veľa prospešných látok tak preco neskúsiť . Ja osobne mam veľmi dobrú skúsenosť so šťavou goji od ramissio.v porovnani s ostatnými mi pride kvalitná . Vyskúšala som viaceré .

nuska
26. okt 2017

My nemáme sirup, ale pestujeme goji v záhrade. Môžu ho deti ale v malom množstve veľmi. Ma silné účinky. Ja aj 6 ročnému dovolím zjesť tak 5 guličiek denne, veľmi mu inak chutí. Skôr skúste niečo iné. Pre vás super.

jasmika
4. aug 2018

@nuska ahoj. Ja mam goji nasadené už asi 5 rokov a vôbec nerobí, podrastol iba trosku ale je zelené. Nevieš ako sa oň správne starať??

nuska
4. aug 2018

@jasmika tak to neviem. nám doslova rastie ako burina. Mamka ho už aj vyrúbala, lebo stále chytal pleseň na listy, a stále sa nám objavujú nové a nové výhonky. Rodiť rodil normálne, len rástol strašne a mal škaredé listy.