Floradix Železo alebo Ferrofortis B od Finclubu

andyfr1
10. aug 2018

Ahojte. Ake mate skusenosti, lepsie ucinkuje Floradix Zelezo alebo Ferrofortis B od Finclubu pre 1,5 rocne dieta na doplnenie zeleza? Neviem sa rozhodnut, Ferrofortis ma aj konzervanty aj rozne byliny (co neviem ci tak male dieta moze) a Floradix nema konzervanty ale ma tiez rozne byliny, tak neviem co je lepsie pre dieta v tomto veku a co lepsie zabera.
Narosan od Justu sme mali, no chceme skusit este nieco ine... Dakujem

katharines
10. aug 2018

@andyfr1 dakujem za tipy. Tiez hladam podobne produkty 👍

barbi91
11. aug 2018

@andyfr1 od forever living kids deťom výživné látky, ktoré každý deň potrebujú. Pre viac info lanczova.barbi@gmail.com 🙂

andyfr1
autor
13. aug 2018

@katharines Nie je za co, len asi zatial nikto nezaregistroval tuto temu z tych co maju skusenost....

andyfr1
autor
13. aug 2018

@barbi91 Dakujem za info. Vyrobky poznam, preto viem, ze vyzivovy doplnok s vysokym obsahom zeleza pre dieta tam nemaju...

mata223
29. aug 2018

ahoj praveze foreve kids zuvacie multivytaminy maju alebo su obohatene o zelezo odporucam ich mam s nimi velmi dobru skusenost ja som ich davala respektive zacala davat mojim detom ked mali 5a 2 rok.

andyfr1
autor
29. aug 2018

@mata223 Ano viem, ale na zuvacie cukriky je este mala, kedze ma len 1 a pol roka, v tomto veku jedine v sirupovej forme a viem ze forever take nema. Ked bude vacsia kupime urcite, my sme s vyrobkami od tejto znacky velmi spokojni...

mata223
2. sep 2018

@andyfr1 ok som rada ,

veryhappy
3. okt 2018

Cucoriedkovy narosan od Just/Nahrin 🙂

drexik007
3. okt 2018

Syn bral najprv Narosan,žiaľ žiadne výsledky to nepriniesol,železo nám nestupalo,tak sme skúsili Ferrofortis B sirup neviem,či to je len náhodou,ale železo sa upravilo do normálu....

mogaa
3. okt 2018

Denne malú lyžičku Melasy do vody alebo čaju alebo s tým osladiť postrúhané jabĺčko....1x týždenne hovädzia polievočka aspom vývar ked nebude chcieť mäsko.

andyfr1
autor
3. okt 2018

@drexik007 Dakujem za info. A mozem sa opytat v akom veku bral Vas syn ten Ferrofortis B? Dcerka ma 20 mesiacov a neviem, ci jej to mozem uz dat. Zacali sme davat Floradix zatial, no nezda sa mi, ze by nejako lepsie papala (lebo ona ma aj nechutenstvo z nedostatku zeleza), na odber krvi sme este nesli, tak neviem...

andyfr1
autor
3. okt 2018

@mogaa Dakujem, ano melasu davame, len sa mi zda, ze to nestaci a hovadzi vyvar jej tiez velmi chyti, no nevidim nejaku zmenu. Na kontrolnom odbere krvi sme este neboli, nechcem ju velmi stresovat tym..

katharines
3. okt 2018

@andyfr1 este velmi bohaty zdroj zeleza je pecienka. Treba jest kazdy druhy den, alebo aspon 3x do tyzdna.

andyfr1
autor
3. okt 2018

@katharines To sa mi zatial do nej nepodarilo dostat ☺. Ale mozem skusit zase, ci nespapa... Dakujem.

drexik007
3. okt 2018

@andyfr1 my to beravame snáď od roka,najprv Narosan,neskôr tento prípravok a pani z ich firmy mi odporučila 2,5 ml(boli sme asi v takom veku ako vy)...ale majú aj svoju stránku a poradňu,tak skúste tam kľudne napísat

mogaa
4. okt 2018

@andyfr1 treba počkať na kontrolný odber....ak beriete tú Melasu denne a pravideľne dávate aj hovädzí vývar tak výsledok určite bude...U nás bol vidieť výsledok po 2mesiacoch, železo ešte síce nebolo uplne v norme, ale už to nebola anémia....

veryhappy
4. okt 2018

a dalsi pripravok, ktory nam pomaha (nam aj ten narossan zabral) je od Amway zuvace zelezo, to pomohlo vzdy manzelovi, ked si daval pred odberom par dni , lebo predtym sa mu viackrat stalo, ze mu nemohli pri darovani zobrat kvoli nizkej hladine.

andyfr1
autor
5. okt 2018

@mogaa U nas to vstrebavanie asi dost komplikuje dost caste kojenie, nakolko si na tom potrpi. Ked uz velmi chce, tak jej dam. Neviem teda ako velmi to tomu vstrebavaniu brani, ale tak snad sa jej nieco vstrebe. Snazim sa dodrzat aspon tu pol hodinu potom bez nicoho mliecneho...

andyfr1
autor
5. okt 2018

@veryhappy Dakujem za info. No, zuvacie zelezo by asi este nemohla, len sirup ked tak a to su (aspon co viem) len ten ferrofortis, floradix a narosan u nas..

andyfr1
autor
5. okt 2018

@drexik007 Dakujem, tak skusime teda, este tam mame trosku toho Floradixu, ked s tym skoncime, dam trochu prestavku a potom skusime ten Ferrofortis.
A ked sa mozem spytat, potom sa to uz ustalilo? Alebo ste davali aj preventivne este potom obcas, ked uz mal dobre vysledky?

drexik007
5. okt 2018

@andyfr1 áno, momentálne máme železo v norme-konecne po 2 rokoch😱,sem tam mu preventívne dám,chutovo je dobrý,tak mu vôbec nevadí,uvidíme,keď pôjdeme na ďalší odber,či sa to nejako odzrkadlí,že ho berieme už len sporadicky (aj Aktiferrin sme na odporúčanie dr prestali dávať)

veryhappy
6. okt 2018

@andyfr1 ja som to normalne v maziariku roztlkla(nas nezhltne absolutne ziadnu celu tabletku,takze roztlkam aj biochemicke mineraly, aj kolostrum spekane tablety a to ma 4roky)a v imunoglukane, ci troske vody rozpustit.