Ahojte. Ake mate skusenosti, lepsie ucinkuje Floradix Zelezo alebo Ferrofortis B od Finclubu pre 1,5 rocne dieta na doplnenie zeleza? Neviem sa rozhodnut, Ferrofortis ma aj konzervanty aj rozne byliny (co neviem ci tak male dieta moze) a Floradix nema konzervanty ale ma tiez rozne byliny, tak neviem co je lepsie pre dieta v tomto veku a co lepsie zabera.
Narosan od Justu sme mali, no chceme skusit este nieco ine... Dakujem
@andyfr1 od forever living kids deťom výživné látky, ktoré každý deň potrebujú. Pre viac info lanczova.barbi@gmail.com 🙂
@katharines Nie je za co, len asi zatial nikto nezaregistroval tuto temu z tych co maju skusenost....
ahoj praveze foreve kids zuvacie multivytaminy maju alebo su obohatene o zelezo odporucam ich mam s nimi velmi dobru skusenost ja som ich davala respektive zacala davat mojim detom ked mali 5a 2 rok.
Cucoriedkovy narosan od Just/Nahrin 🙂
Syn bral najprv Narosan,žiaľ žiadne výsledky to nepriniesol,železo nám nestupalo,tak sme skúsili Ferrofortis B sirup neviem,či to je len náhodou,ale železo sa upravilo do normálu....
Denne malú lyžičku Melasy do vody alebo čaju alebo s tým osladiť postrúhané jabĺčko....1x týždenne hovädzia polievočka aspom vývar ked nebude chcieť mäsko.
@drexik007 Dakujem za info. A mozem sa opytat v akom veku bral Vas syn ten Ferrofortis B? Dcerka ma 20 mesiacov a neviem, ci jej to mozem uz dat. Zacali sme davat Floradix zatial, no nezda sa mi, ze by nejako lepsie papala (lebo ona ma aj nechutenstvo z nedostatku zeleza), na odber krvi sme este nesli, tak neviem...
@andyfr1 este velmi bohaty zdroj zeleza je pecienka. Treba jest kazdy druhy den, alebo aspon 3x do tyzdna.
@katharines To sa mi zatial do nej nepodarilo dostat ☺. Ale mozem skusit zase, ci nespapa... Dakujem.
a dalsi pripravok, ktory nam pomaha (nam aj ten narossan zabral) je od Amway zuvace zelezo, to pomohlo vzdy manzelovi, ked si daval pred odberom par dni , lebo predtym sa mu viackrat stalo, ze mu nemohli pri darovani zobrat kvoli nizkej hladine.
@mogaa U nas to vstrebavanie asi dost komplikuje dost caste kojenie, nakolko si na tom potrpi. Ked uz velmi chce, tak jej dam. Neviem teda ako velmi to tomu vstrebavaniu brani, ale tak snad sa jej nieco vstrebe. Snazim sa dodrzat aspon tu pol hodinu potom bez nicoho mliecneho...
@andyfr1 dakujem za tipy. Tiez hladam podobne produkty 👍