mojej neterke ktorá ma 1 týzdeň sa tvorí biely povlak na jazyku...čim sa to dá strieť dole? pred 7 rokmi som svojim deťom vytierala s ružovým medíkom ..ešte to existuje?
My sme museli kupit pred mesiacom,pomohol nam chvala bohu
Roztok sody bicarbony urobi rovnaku sluzbu, ak nie lepsiu. A ak nezaberie, tak spominany diflucan. A zahodit jednorazove vlozky do podprsenky, ak dojcite a tiez vsetky masticky na bradavky.
ahoj ano existuje a vola sa to myslim Borax glycerin, opytaj sa v lekárni. Vraj sa niekedy na to používal aj práškový cukor 🙂
Kludne to opytaj v lekarni ako ruzovy medik,a presne ako pise monyccka,vyhodit tampony do podprsenky a hlavne vsetky masticky,az potom ked som to urobila sa aj malej vytratil povlak na jazycku a podnebi,a hlavne mna prestali neznesitelne boliet bradavky
nie je to diskusia čo ma mrzí :( nás to zastihlo 1x, vytrápili sme sa, už sa hojí, dali nám v lekárni ale tú fialovú vodičku (genciánovú violeť), doktorka nám odporučila len kalobu ale radšej sa nevyjadrím... o medíku som sa dozvedela až teraz, v lekárni mi to neporadili...............to čo by ma zaujímalo je prečo vyhodiť prsné vložky, nemala som s tým problém doteraz, ako sa malému prerezávali zúbky tak sme sa dostali až k infekcii, ale musím stále používať tieto PV pretože by som mala mokré oblečenie od mliečka, nie síce v takej miere ako pred pol rokom, ale aj tak,. menila som si často, aj hygiena určite OK,. keď som prechladla len som si dávala lanolín, ale inak nič, len teraz dostal malý afty, nemyslím že to malo súvis s týmto. podľa mňa mal len oslabený príliš organizmus a štvornožkuje tak sa mu do pusky dostala pliaga 😖
ahoj existuje, ja som to kupovala v lekarni asi rok dozadu...a vola sa to tak ako pises 🙂 ale nam zabral velmi slabo nakoniec pomohol diflucan od lekarky...