Ahojte dievčatá, viete mi poradiť nejaké kvalitné esenciálne oleje, ktoré by som mohla dať aj drobcovi? Máme problém s alergiou a rozmýšľala som aj nad touto alternatívou.
akú má drobec alergiu , na čo reaguje ? Just je výborný my na ňom fungujeme od krémov, olejov kozmetiku cez vyživové doplnky až po kuchynský rad 🙂 len sú to všetko prírodné produkty s výťažkami z byliniek a tak treba dať pozor ak by bol drobec alergický na niektoré rastlinky ...
Presne ako píše @bazoskaa záleží podľa toho na čo má alergiu, keďže esenciálne oleje sú práve z rastliniek, ktoré sú po väčšine príčinou vzniku alergií. Mne minule v lekárni odporučili značku benedictus, dovtedy som onej nepočula ale musím povedať že môjmu malému veľmi pomohli 🙂 Už ich berieme skoro dva mesiace a reaguje mi na ne veľmi dobre 🙂 nerada by som doň ho zbytočne cpala tabletky a toto mi príde ako dobrá alternatíva ...
@bazoskaa máme alergiu na peľ aj ja, aj drobec. Značku "just" používame doma, dokonca aj oleje používa s aroma lampou. Oleje Just sú však len na vonkajšie použitie, nie sú určené na konzumáciu. Kamoška žije v Amerike a malý každý rok v období alergie pije olej zriedený s vodou, už tri roky fungujú bez liekov na alergiu. Značku, ktorú používa však u nás nepredávajú, tak hľadám niečo podobné u nás.
@nattie_292 tie benedictus oleje sú určené aj na konzumáciu?🙂
@barbi2589 ano su na priamu konzumaciu 🙂 zacala som s jednou kvapkou v caji a teraz sme na troch (odporucuje sa zacat s mensimi davkami)
kvalitné silice,viaceré aj na vnútorné použitie(po rozkliknutí jednotlivých silíc sa to ukáže) ,príp.sa poradiť cez kontakt... https://www.hanus.sk/eshop/silice
Ahojte, co sa tyka esencialnych olejcekov tak mi pouzivame od firmy youngliving. Najprv som velmi opatrne skusala na sebe a teraz ich pouziva cela moja rodina. Syn od netere ma problem ako moj manzel s hlienami - kedze su to dve vekovo odlisne osoby tak aj pouzivanie, davkovanie a olejceky su ine. Neter dufuzuje olej oregano a natiera ho zriedeny na nozicky s kokosovym olejom. Manzelovi robim uz do kapsuli presne na neho davkovania niekolkych druhov olejov. Znamej dcerka ma problem s atopickym olejom a zacala od tejto firmy pouzivat dzus Ningxia Red a 3 druhy olejcekov - do kozmetiky, na difuzovanie a tiez do pitia. Stav sa zacal zlepsovat ale az po 3 mesiacoch pouzivania olejcekov. Ono to chce neprestat aj ked sa zlepsenie neobjavi hned.
@barbi2589
Malej zvykneme kupovať značku "Just" ale nie koli alergii, ale ak je zasoplavená, ju ponatierame a to z nej vytečie. Detto detské krémy. Čo sa týka olejov, majú ich silnejšie, výraznejšie ako tie obyčajné čo kúpiš v obchodoch, bonsai centrách a podobne.