Znama mi poradila, aby som tam zasla, mala problem s nocnym zlym spankom svojej malej dcerky, vraj jej tam poradili zmenit polohu postielky a predpisali nejake kvapky, ktore dost rychlo zabrali, podotykam , vsetko na prirodnej baze. Preto sa chcem spytat, ci niektore mamicky maju skusenosti s touto liecitelskou metodou. 🙂
ani ja také nepodporujem, a dieťa by so do takých veci tiež neťahala.......spánok sa dá napraviť aj inak,..
Ja som zhodou okolnosti dostala energy poradene od kamosky, su to fakt bylinkové výťažky s účinkom na tok energie podla cinskej medicíny, malý mal zlé pečeäové testy už po niekoľký krát, ale teraz ich mal fakt zlé s podozrením na mononukleózu. Tak mal držať dietu, a to nasledoval Mikuláš, Vianoce, Silvester a 15.1 sme isli na krv snažili sme sa dodržiavať dietu, ale vdaka neustálym rodinným návstevám a balíčkom od Mikuláša sa do dalo tak na polovicu, a tak som sa rozhodla pre kvapky od energy na obnovu a regeneráciu pečene. Vysledky mal také, ze jeden pečeňový test mal negatívny a ten nejaky druhy mal veľmi zlepšený, takže pri našej diete- nediete to považujem za maximálny uspech. Inak vsetko som si najprv naštudovala, co davaju lekári detom, ktoré majú problémy s pečeňou. Liek z lekárne obsahuje jednu zložku a tieto prirodné kvapky okrem tejto zložky este kopec bylín. Takže je na každom ako sa rozhodne, rozhodne by som neodsudzovala niečo, čo nemám odskúšané a naštudované. Mne napríklad nezaberaju homeopatiká, ale neodsudzujem ich pretože je kopec ludí, ktorým zaberajú. Tym nechcem povedat, ze energy je fakt na vsetko, to neviem potvrdiť, ale ja som z neho nadšená, lebo až tu som sa dozvedela, ze ak človek berie samostatný vápnik, tak je to nanič, lebo sa len vyciká do záchoda, ze este može dokonca organizmus aj ochudobnit o vapnik, pretože mu chýba väzba z horčíkom aby ho mohol organizmus využiť, Toto mi ako tehulke pri kupe vápnika v lekárni nikto nepovedal. Neberte to ako reklamu, len som chcela napisat svoju skusenost a dokonca ich prírodné bylinkové antibiotikum proti virózam a na posilnenie imunity sa už niekolko rokov testuje vo vybraných skôlkach s výbornym vysledkom na poklese chorobnosti. To som si kupila akurát včera, pretože môj syn má podchvílou herpetickú angínu, tak skúsim a napíšem ako nam to zafungovalo. Prepáčte za taky dlhý príspevok 🤐
Ak ide o niekoho, kto je zastrešený pod www.energy.sk tak áno skúsenosť mám a veľmi pozitívnu. Síce nie s deťmi, ale sama so sebou a môžem len odporučiť (pred pár rokmi ma dali "dokopy" na rozdiel od lekárov). Je to niečo ako elektronická akupunktúra (tak sa robí diagnostika) je to nebolestivé a podľa mňa veľmi účinné. Viem, že túto metódu dokonca robia aj niektorí lekári. Na ich str. je zoznam.
ja nie, ale moja teta na tom frci uz roky, takze jej skusenost je pozitivna 😉
energy je zalozene na homeopatii. To ako fakt sa nad tym nikto nezamysla?? Pisu tam pretrepat 21x.. (to je typicke pre homeopatiu). Ake silne koncentracie? Silne asi v tom ze asi tam uz takmer nie je ucinna latka... Lenze ako to potom funguje...?? Jasne, bioinformacie... Bud ako hovoria niektori -pseudoveda, biznis alebo magia... Uvidime co prinesie buducnost - ake odpovede na tuto metodu
nemám skúsenosť,ale podobným veciam nedôverujem