Ahojte užívate niekto výrobky od Andreja Medveďa? Potrebujem poradiť
@jajka0211 prosím vás, ktorý výrobok je vhodný už keď choroba prepukne? Viete mi poradiť
Lactoferin
Urcite Lactoferrin, mne zabral az nadmieru dobre, brala som aj 3x za den. Inokedy okrem sopla, zacnem aj kaslay a nie a nie sa doliecit aj mesiac, dva. Teraz taky soplik tyzden a kus ma hrdlo pobolievalo. Ale davala som si aj Strepsols plus do hrdla a Olynth. Plus C vit., D, zinok. Klasika.
@nevenka ďakujem 3 krát 1 tobolku? Pri chorobe. A môžu to aj deti?
Ja davam 8rocnej 3x po 2 kusy
@jajka0211 ale to jej dávate len pri chorobe ci ? No ja mam 2 rocne dievčatko
Pre dvojročnú dávam len v prípade choroby 2x2 tobolky. Zmiešať sa má napr.s malým množstvom jogurtu.
Ano pri chorobe
@jajka0211 môžem sa spýtať koľko toboliek lactoferin na deň pre dospelého počas choroby už?
pri chorobe 3x denne po 4. Inač všetko dávkovanie je popísané na jeho stránke - https://www.andrejmedved.sk/medved-natural-3
@mata90 homeopatiká to určite nie sú a k zloženiu sa teda až tak detailne vyjadriť neviem, ale viem že si dáva veľmi záležať na zložení výrobkov a ja som zatiaľ spokojná 🙂 má aj skupinu na FB, tam som si prečítala mnoho recenzií a na základe nich užívame celá rodina jeho výrobky
"výrobky od Andreja Medveďa"?
No, jeho vyrobky to nie su. To je nejaka genericka vyroba v Cine ci Indii pre milion takychto sukromnych odberatelov, kazdemu dodaju paletu a on si tam doma nalepi svoje samolepky.
@jajka0211 Ako? Je ich 8 ludi vo firme, on a jeho ?zena? + jeden obchodnik + jedna na reklamu + 4 skladnici.
Jedine co robi je ze googli tych generickych vyrobcov (ci uz Cina ci India ci kde) co ponukaju, vymysli k tomu omacky - alebo len prelozi propagacny material, jeho obchodnik to objedna kolko treba a 4 skladnici lepia "Medved" stitky a balia zasielky.
Tak som googlil a nasiel som (cez crvd.sk) ze vela veci maju od firiem z Nemecka ale vyzera ze vacsinu si davaju vyrabat u ORIN Group, s.r.o.:
"Zabezpečujeme pre vás suroviny a ingrediencie od dodávateľov z celého sveta.
Zadáte požiadavku na produkt a formu aplikácie – prášok, kapsula, vrecko…
Náš tím Vám poradí so zložením a vytvorením dizajnu…
Vyrobíme vzorku…
Zadáte objednávku, dostanete predfaktúru…
Vyrobíme produkt a pripravíme ho na expedíciu…
https://www.privatebrand.eu/sk/
Vyrábame podľa Vašej požiadavky v malých aj veľkých množstvách
Naši chemici sú experti vo vytváraní receptúr doplnkov výživy
Zabezpečíme suroviny vo vysokej kvalite pre výrobu priamo od výrobcov alebo ich autorizovaných zástupcov
Na základe vašej požiadavky pripravíme a vytlačíme letáky, brožúry, za prijateľné ceny"
A tito uz lepia takze ich skladnici to uz nemusia robit 🙂
"Obal podľa Vašej predstavy"
@hiro to ma celkom zaujalo... len asi som to dobre nepochopila 🙂 vyraba to medved v nemecku ci kde?
@veverickav v nemecku a na slovensku
@jajka0211 aha, ale to neznamena ze su jeho produkty nekvalitne. Ci?
@veverickav Su firmy ktore vyrabaju doplnky zo surovin z celeho sveta. A vyrobia ti kompletny produkt v baleni akom chces. Medved si ich takto dava vyrabat.
Nie, neznamena ze by boli nekvalitne. Len to ze ich nevyraba sam. Nieco ako ked si kupis doplnok stravy v DM drogerii - je tam potlac DM ale vyraba to mozno ta ista firma ako pre Medveda.
@hiro ahaaa, dakujem za vysvetlenie 🙂
Dobrý deň užívala som jeho produkty ale dala som si ich otestovať majú iba20%strebatepnost že keby boli ozaj dobre že by mali aspoň 60% lebo mi ani jeden nepomohol výrobok a to som si ich dosť naobjednavala
Šarlatán a zdierac peňazí. Nič nepomohlo. A v tej fcb skupine je aj riadne drzý.
Nám pomáha lactoferin ale dá sa kúpiť aj iná značka inde ale neskúšala som, forimun, M33 a kvercetin a omega3 ... Iné výrobky nepomohli... Keď aj pozrieš zloženie väčšina výrobkov v podstate obsahuje iba vlákninu a k tomu ešte niečo
@nelika14 uff, to ozaj? a kde sa da take daco otestovat?
áno 🙂