Zdravím dámy, mám otázku..nevie niektorá z Vás o nejakom antiparazitnom roztoku pre mačence proti blchá a všiam?..niečo čo viem pripraviť doma a zaberá..
Za všetky rady vopred ďakujem.
My používame Frontline Combo a veľká spokojnosť máme aj 1/2 roka pokoj, dávame to všetkým zverom naraz aby si to neroznasali.
Áno ale dá sa použiť aj sprej a ten je vhodný od 2 dní.
No ten Frontline sme dávali psíkovi, keď mal len 8 týždňov a celý deň bol z neho jak zdrogovaný, ale rozdýchal to, ach no nič tak tu asi babský recept nepomôže. Ale ďakujem za komentáre.
my sme maciatkam davali u veterinara taku pastu proti parazitom, na domacke by som sa nespoliehala...
@rory267 radšej riadny veterinár ako rady z koníka, predošlé príspevky som nečítala takže nič proti nikomu, určite ti nedá silnú chémiu keďže sú malé a mačence zrejme hneď odčerviť aj proti škrkavkám urobí veterinár pastou a blchy vedia preniesť aj pasomnicu, určite ich toho treba zbaviť pre ne nebude dobrý ani šampón pre mláďatá z obchodu a aj tak by sa to vrátilo. Neboj sa. Skôr im ubližia parazity.
@lubik87 nam nastastie pipeta pomohla vzdy,no aplikovat sa ma kazde tri mesiace aby ucinkovala.. my sme tiez jedini zial,co sa o macky starame..teraz mame dve male,no uz ich planujeme kocura vykastrovat a macke urobit sterilku aby nebola furt kotná atd.. ale niekomu macky len rodia a rodia.. to je strasne
@bibyke nám nepomohla proste tie blchy ich necucali ale nosili ich v kožuchu a potom sme boli mi bodkavy a robili sme poľovačky na blchy na posteli a gauči 🙂 no väčšina ľudí na dedine u nás to berie že veď je to divoké zviera načo sa starať ..hodia jedlo čo.im ostalo z obeda...potom tie.macky vyzerajú ...
prosím, čo davate jest vašej mačke? Granule, konzervy, alebo ,,varenu stravu,,? Ako častou jej davate jest?
zaleži aj od psa a jeho zdravotneho stavu, aktivity. Akmaš pocit, že mu granule a konzervy nestačia, kludne pridaj aj varenu stravu, len pozor na sol
zaleži aj na mačke. Niekto dava granule a strieda to s varenou stravou, mliekom,. Každy to robi inak. My mačku nemame, ale moja mamka ma a dava jej iba granule, nič viac jej nedava
ako často jej dava jest? Ako často sa to doporučuje a ake granule jej dava? Teda aku ma mačku a ake granule jej dava? Lebo čo viem, tak sa to tiež kupuje podla podle plenema , alebo nie?
ono asi zaleži od mačky. Male mačiatko potrebuje jest častejšie ako dospela mačka
@rory267 nepoznám žiaden recept ale kúp im obojky proti blcham ak znesú...