Ahojte viem ze uz tu je takato tema ale zaujimala by ma vasa skusenost teraz a pomoct mi vybrat dobry a tichy inhalator pre deti a aku znacku 😉
@nelinka2009 ahoj nie normalny inhalator napr na vincentku
@lula121 my mame omronov, sme spokojni, mala ma velmi casto anginy, chcu jej vyberat mandle...ale odkedy sme ho kupili, hned jak zacne soplit, vecer vysajeme sople a ku telke ku rozpravke, dam masku , fyziologicky roztok a dycha...a chvalabohu sme natiahli intervaly medzi ATB... aj teraz je soplava, lomi ju uz asi mesiac ale bojuje, zatial ani teplota nebola...ja lutujem jedine to, ze sme ho nekupili skor...a teraz je modernejsi typ, ktory ma k tomu este aj nastavec na spatny chod a vysavanie soplov, ze netreba vysavac
@lula121 ten s odsavanim som nemala v ruke, taze nemozem odporucat, ale kazdopadne zaujimava moznost...
maska je gumena, su 2 masky vo vnutri, jedna pre deti, jedna pre dospelych kus vacsia...ale dali by sa podla mna obe pouzit pre deti... prinajhorsom umyjes a hodis prevarit nachvilu do vriacej vody 🙂
A ak sa mozem opytat ma niekto skusenost aj s tym aby nebol hlucny dakujem
@silverrko aj my mame ale tak prefpisany za 0,33€ tak neviem ci myslite to stale. Tiez sa vyhybame liekom a ked sme chory inhalujeme
@nelinka2009 Nie ona mysli iny obrazok vyssie
my mame ten omron, uz 6 rokov a stale funguje. taky zlty, akoze detsky. no je tam maska aj pre dospelaka. masku si vies tiez doobjednat. a kupovala som priamo cez ich stranku. inhaluje mala aj ja s muzom. mala som zapal priedusnice a pekne aj s phamikonom som dychala. super vecicka. u nas tak 4x do roka v pohotovosti. stal cca 60 eur.
Nasa mavala atypicke zapaly pluc - bez teploty, kupili sme vtedy Philips Respironics PRO v popise mal, ze je tichsi, neviem porovnat s inymi, no stale je to zvuk, asi ako ked zmyka pracka. Prinajhorsom som malej v sluchadlach pustila rozpravku, na pocitaci a vydrzala. Ona mala vtedy obdobie, ze sa bala aj vysavaca aj mixera. Plakala len raz, ked to bolo to pre nu nove, potom uz bez problemmov inhalovala.
Uz som kupila od omronu dnes budeme skusat 1 krat tak som zvedava ako deti budu na to reagovat
#lucinocka prosim vas co vyknete inhalovat? Davate aj vincentku. To len nakvapkate cistu vincentku na to. Urcene miesto nemusi byt zohriata alebo ako. Mozete mi prosim vas napisat viac o pouzivani a. Davkovani do pristoja? Mame doma tiez omnor. Len nedavno som ho dostala je taam opisane ako ho spustit laea davkovanie nie.Maly ma casto laryngitidy a aj anginu
@desno ahoj my inhalujeme vincentku do poharika co je ku pristroja nalejem asi 5ml a dieta inhaluje a ked ma uz kasel tak im davam ambrobene na inhalovanie nie sirup my sme tirz kupili omron a som nad mieru spokojna nehuci a detom sa to paci a mozem povedat ze preslo im to bez liekov a teraz zatial ziaden kasel ale inhalujeme stale aspon kazdy druhy den
@lula121 ahojko inhalovat sa nema stale len pocas choroby inak je to neziaduce a oslabuje to sliznicu. ved kvapky do nosa si tiez nedavas pravidelne len pocas choroby. v case choroby sa inhaluje 2-3x denne a treba poriadne vycistit zasobnik nakolko vincentka je mineralka a dost zanasa a upchava mineralmi vsetko a potom nefunguje. drzim palceky nech ste zdravi
@kacena4 dakujen za radu som este len na zaciatku tak stale o tom citam a tak lebo dr mi kazala este po chorobe inhalovat vincentku dnes im uz nedam a ano cistim po kazdom ako je tu pisane 😉 nasi mavali kasel stale a teraz vobec co som strasne rada sice ta starsia este zakasle ale nic hrozne ale neda sa to porovnat 😃
Myslis taky ten naustkovy co v dychne par vstrekov ventolinu😇?