Ahojte baby, mate niektora skusenosti s delta colostrom?objednala som ho detom a chcem vediet ci učinkuje..
Vies co, nastupil do jasiel a po 3 dnoch dostal horucky. Isli sme k doktorke a ta mu robila crp, ktore bolo nastastie len 10 takze nepredpisala ani ziadne lieky. Za dva dni bol fit. Lenze ono tie horucky boli aj kvoli tomi, ze nam ide teraz vela zubkov, stres v jasliach takze ho lizol nejaky virus. Ale ako som spominala za dva dni bol ok a to si myslim, ze aj vdaka tomu kolostru aj ked sme ho zacali davat neskoro. Ono sa ma davat 2-3 mesiace pred nastupom do kolektivu alebo chripkovym obdobim aby zacalo ucinkovat. Ja vsak chcem prejst na Imunoglukan lebo kolostrum ma vyjde na 50€ mesacne co je celkom dost. Alebo su este kolostrum tablety co mu budem rozpustat vo vode
Ja mam dobre skúsenosti s colostrum od spoločnosti Essens skúste sa pozrieť na túto stránku:
http://www.zdravieessens.sk/produkty/colostrum/...
Je cenovo dostupný, je garantovaný prvý nádoj, spoločnosti ktoré neuvádzajú o aký nádoj ide väčšinou je ich colostrum z druhého alebo tretieho nadoja,každý ďalší nadoj je o 50% slabší. a je z nášho regiónu čo je tiež veľmi dôležité, keď je z iného regiónu nepôsobí tak priaznivo. Pri colostre je dôležité dávkovanie či ráno alebo večer. Keď je oslabená imunita tak dávkuje sa večer a keď je prebudená imunita tak ráno.
mojej malej to neskutocne pomohlo.....nastupila v sep.do skolky a do oktobra sme bojovali stale z niecim...3 tyz. v skolke 2 tyz. doma...otras...potom ako som jej zacala davat toto colostrum tak od oktobra az do teraz je OK :D
Dobrý deň, chcela by som reagovať k tomuto príspevku na tekuté colostrum, každé colostrum v tekutej forme stráca svoju silu až o polovicu. Doporučujem colostrum aby nebolo tekuté. Je doležité odkiaľ je colostrum z akého regiónu.
@marianna49 zdravim,ja viem ze tekute sa rychlejšie vstrebava a je najucinejšie..... 😉
Ja ho davam malemu ale este len mesiac takze neviem posudit