Ahojte, chcem začať chodiť plávať s dcérou. Všetky tie kurzy sú strašne drahé, viete mi niekto prosím povedať aspoň prinližne aké cviky sa cvičia s bábätkami vo vode ? malá má 6mesiacov. Ďakujem
@pawli712 pozri si tu: http://www.vodnedeti.sk/clanky/metodika-plavani... , ja som skusala podla toho, ked bol mensi, tak to celkom toleroval, teraz uz ani velmi nie 😀 ale my sme boli plavat parkrat, takze o nejakom cviceni sa neda hovorit. urcite su lepsie kurzy, jednak kvoli tym cvikom, ale aj kvoli spolocnosti inych deticiek, len su fakt dost drahe...
@zabina27 ved to t cena...kebyze to nieje tak drahe tak by som sla...a teraz beham aj ja po doktoroch, takze sa to zvladnut proste neda...
@siska53 len ja mam skoro 6mesacne dieta takze hadzat a zbiera este nbude vediet, teda hadzat skor moc nie...:/ nieco potrebuje take kde by si posilnovala ruky, ked som si dala vyhladat tak mi vstko naslo len neegativne videa
@pawli712 to tazko opisat...tam aj tancujeme,tocime ich.. Zbieraju akoze zvieratka,prenasaju ich,lopticky zbieraju a akoze hadzu do kosa...nasa sa uz aj pod dozorom smykala..preliezali cez zinenky ti vacsi..kadeco..ja som sice zacala chodit s malou, az ked mala rok..a doteraz lutujem,ze som.nezacala skor a ze s malym som nechodila.. S malou som chodila az do 2r.a3 m. A doteraz na to spomina hoci uz rok nechodime..
Ale na nete su aj nahrate ukazky z kurzov plavania,vyhladaj si...
Ale sama by som si netrufla... Navyse na kurzoch je hygiena prisne kontrolovana,co ti ziaden bazen nezaruci,mozno jedine ak mas vlastny...