Ahojte, prosím Vás o radu. Mám chronický zápal slinnej žľazy. Mám bolesť tlaku pri prehĺtaní, ktorý je naozaj nepríjemný plus do toho zvýšená tvorba slín ale taká, že ma z toho až naťahuje na zvracanie. Preto by som sa Vás chcela opýtať ak s tým má niekto skúsenosti. Či Vám na to niečo pomáha lebo na internete som sa nedočítala naozaj nič. Krčná doktorka mi povedala, že som podľa krvi v poriadku a, že mi nič nieje. Budem Vám moc vďačná za každú radu.
@vla111 Ahoj...ja som to mala tiez 2 krat...zapal pod sankou...pobolievalo ma to dost dlho...2xsono ukazalo zapal..3xantibiotika...stale bolelo...tahalo sa to 2 mesiace...krcna ma poslala az na ct krku, ze co tam vlastne mam..lebo krvny obraz ok...ct ukazalo, ze vsetko je v poriadku...ale pobolievalo ma to dost dlho este..plus mam tiez na jednej strane zvacsenu zapalovu uzlinu, ktora mi reaguje na kazdy infekt. V zlazach som nemala ani kamienok, nic. Ty mas problem s ktorymi?
Ahoj, ja som to mala tiež zápal slinnej žľazy plus uzliny, ale ja som skončila az v nemocnici, skoro som sa zadusila,prišla som v hodine dvanástej.
Ani jest, ani piť, nič.
Nikdy viac!
Vieš čo mi dávali ku konci hospitalizácie?
Studené obklady a ono mi to aj ozaj pomohlo...
Daj do uteraka niečo z mrazaku a pripadáj si to.
Snad ti to pomôže, ved antibiotíka dúfam, že máš...