Ahojte, viac krat som tu zahliadla ze na problemy s kozou si ludia nosili vodu z Podhajskej. Dcera ma 1,5 r molusky, takze nejake verejne kupanie nehrozi. Viaceri mi odporucili skusit vodu z Podhajskej. Je tam nejaky pramen v dedine, kde si mozem nacapovat do bandasky alebo mam si zaplatit vstup na kupalisko, ci ako to tam je?
@lindusss2016 aha, cize si zaplatim vstup a niekde tam kupim vodu, tam mi daju aj nadobu na to?
@elizita ja som tam videla len stanok, kde ju predavaju vo flasiach 😕 do toho by som asi nesla. Nvm, mozno tam je nieco, kde sa ta voda aj capuje, nikdy som sa o to nezaujimala, ale pride mi, ze z celej Podhajskej spravili len jeden velky biznis, tazko povedat, nakolko ta voda aj zabera. Manzel ma atopicky ekzem, nikdy sa mu po kupani tam nezlepsil, ine skusenosti s koznymi chorobami nemame. Tvrdia, ze ma podobne zlozenie ako voda z mrtveho mora, ale co je na tom pravdy, to fakt neviem.
Z P. vozili vodu do susednej Travnice bola tam liecebna pre deti s AE a mali velmi dobre vysledky mnohokrat lepsie ako s morskou vodou.
skusim sa popytat zije tam sesterka a vyraba mydla s touto vodou
Verejny pramen tam nie ale ponukaju rozne liecive vyrobky s vodou.pripadne si pozri fy Natura.sk kolegyna mala mydla a boli super deckam pomohli.
Boli sme tam minuly rok..nemusite ist do spolocneho bazena..v casti kde je wellnes vam vedia napustit samostatnu vanu..obom detom to na atop.ekzem zabralo...skuste blizsie info cez ich web stranku.
ahoj konzulovala so tuto vodu z koznym lekarom povedal ze sa mu nozik vo vrecku otvara ked pocuje o vode v podhajskej ze je to liahen bacilou ...pretoze som pocula ze vraj v tejto vode sa ziadne choroby kozne neprenasaju a ze je vhodna pre pacientou s koznymi a pohybovimi problemni tak neviem ale ked ju kupis a bude sa v tom kupat doma mozno to pomoze
drzime palce, nam zabral az liek od imunoalergologicky
@elizita na kupalisku sa predava voda, o verejnom prameni nic neviem