Ake mate skusenosti s CBD olejom? Vazne to pomaha ?
Viac sm-károv si to kúpilo, 10% za cca 50eur a nepomáha im, maximálne trochu na spánok. Viacerí sa zhodli, že to boli zbytočne vyhodené peniaze, veľa peňazí za málinko muziky.
Aj mna by zaujimalo
pozri na faceb. skupina PAS.
mne pomaha výrazne...svinstvo ako HA ale nikdy nebudem brať
Ja som začala brať CBD olej zo zúfalstva, lebo som nemohla spávať, mám ťažké depresie, som epileptička a mala som úzkostné stavy...
Som sama so synom, a ešte k tomu depka, nespavosť...no viete si to predstaviť. Energia nikde, blbé myšlienky... Naštvala som sa, objednala to, a začala užívať... Okamžite sa mi zlepšil spánok, po pár dňoch som zaznamenala zlepšenie nálady, viac energie... Zasa pozor, lebo na trhu sú aj rôzne "šmejdy", ktoré nepomôžu... Treba trafiť overenú značku. Ja som mala šťastie. Cena nie je nízka, no keďže ako slobodná matka ešte na materskej si olej mienim pravidelne kupovať... Tak si viete predstaviť, že dám radšej peniaze tam, ako do seba pchať AD a zbytočne rôzne vitamíny 🙂
@tripetta no odkiaľ si kúpili. Sú rôzne značky a nie každý olej pomáha...
@milivanilka mizete mi napisat ked aj v sprave aku znacku mate? Dakujem
@milivanilka ahoj prosím kde kupuješ
@milivanilka môžeš mi napísať do správy aký a kde kupuješ?
@milivanilka prosim napisete mi odkial olej kupujete?
@milivanilka aj ja vas poprosim spravu kde to kupujete....dakujem
ak mate zaujem napiste mi 😋
@milivanilka prosím vás nemáte nan link ktorý je dobrý?
Mne pomohlo velmi na nespavosť a uzkost. Musim ale kupovat 15% a fullspectrum 🙂
@
@milivanilka mozem aj ja poprosit?
@klepi jasne, je to tento a iny som ani neskusala lebo tento zabral paradne 😊
https://www.canatura.com/sk/euphoria-cbd-olej-1...
@gelifil tak isto som mala hormonalne problemy. Nasadili sme HA,ale som fajciarka, takze som ju musela vysadit. Navysila som cbd z 25mg na 45mg a hormon.problemy sa vytratili. Naozaj odporucam vsetkymi desiatimi
ahojte, ja uz vyse roka uzivam cbd olej , vratane celej mojej rodiny 🙂 a vysledky su uzasne 😍 zacala som preto spolupracovat s uznavanou NL firmou - Meliocan.nl
mam k dispozicii vsetky koncentracie FULL SPECTRUM- 5%, 10%, 15%, 20% a 25% oleja. cenovo ovela vyhodnejsie ako rozne eshopy, vratane dorucenia zadarmo. v pripade otazok ma kludne kontaktujte spravou ,rada na vsetko odpoviem.
@mancalucia a odkiaľ ste prosím vás objednávala?
@davidenko555 my uz viac ako rok z innubia
https://my.innubio.com/cbdforlife
Mne osobne islo o alkoholovu extrakciu,nie o CO2
@mancalucia dost drahy eshop 😉
A este by som rada vedela ci neovplyvni ucinok HA, dakujem